Dodam, że próbowałam zainstalować SessionSaver, ale nie chce mi się odinstalować poprzednia wersja, więc i z tej nie mogę skorzystać
tab mix plus zapamiętywanie paneli - nie działa :(
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
tab mix plus zapamiętywanie paneli - nie działa :(
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.10) Gecko/20050717 Firefox/1.0.6
Zainstalowałam wczoraj rozszerzenie Tab Mix Plus do Firefoxa 1.0.6. i wszystko było ok do dzisiaj. Dziś ni stąd ni zowąd przeglądarka nie zapamiętuje paneli przy zamknięciu i po kolejnym otwarciu Firefoxa ich nie otiwera
Żadne ustawienia nie były zmieniane, nadal zaznaczona jest opcja zapamiętywania. Co się mogło zatem stać i co na to poradzić???
Dodam, że próbowałam zainstalować SessionSaver, ale nie chce mi się odinstalować poprzednia wersja, więc i z tej nie mogę skorzystać
Podobnie nie moge odinstalować Tab Mix (poprzedniej wersji). Niech ktoś wyjaśni blondynce
co z tym zrobić. Proszę 
- MagJa
- Z nami od: 27 sierpnia 2005, 09:38
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.10) Gecko/20050717 Firefox/1.0.6
Nie wiem co jest grane, ale nagle starsze rozszerzenia się odinstalowały, Tab Mix Plus też; zainstalowałam go na nowo i znów wszystko jest ok 
- MagJa
- Z nami od: 27 sierpnia 2005, 09:38
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa