Tabbrowser i panele
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Tabbrowser i panele
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.10) Gecko/20050717 Firefox/1.0.6
Po zainstalowaniu rozszerzenia Tabbrowser Extentions nie działają polecenia z menu kontekstowego myszy- Otwórz w nowym oknie i Otwórz w nowym panelu.
Działa "ręczne" otwarcie nowego panelu i wyniki szukania są też w nowym panelu.
Nie działa nawet na predefiniowanych ustawieniach.
Może już to było, ale nie znalazłem przez Szukaj.
Działa "ręczne" otwarcie nowego panelu i wyniki szukania są też w nowym panelu.
Nie działa nawet na predefiniowanych ustawieniach.
Może już to było, ale nie znalazłem przez Szukaj.
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.10) Gecko/20050717 Firefox/1.0.6
Dopiero przed chwilą zauważyłem, że poprzedni post napisałem jako Gość.
A jeśli chodzi o nowe panele. to wyłączałem nawet blokadę okna wyskakującego w tle.
Działają np. z za strony allegro pokaż bbrazek w nowym oknie. Mozna też "ręcznie " odpalić nowąkopie przegladarki.
Po odinstalowaniu rozszerzenie Tabbrowser (lub w safe mode- wtedy nie działają zadne rozszerzenia) wszystko też działa tak jak powinno.
A jeśli chodzi o nowe panele. to wyłączałem nawet blokadę okna wyskakującego w tle.
Działają np. z za strony allegro pokaż bbrazek w nowym oknie. Mozna też "ręcznie " odpalić nowąkopie przegladarki.
Po odinstalowaniu rozszerzenie Tabbrowser (lub w safe mode- wtedy nie działają zadne rozszerzenia) wszystko też działa tak jak powinno.
- midger
- Z nami od: 03 czerwca 2005, 11:07
Zauważyłem to samo po aktualizacji FF z 1.0.5 do 1.0.6. FF przestał reagować na podręczne menu i próbę otwarcia linku w nowym panelu, nie reaguje na środkowy klawisz myszy co skutkować powinno tym samym ani na kliknięcie z CTRL. Dlaczego? Wyłączenie wtyczki Tabbrowser pomaga, ale tracę kilka cennych rzeczy z tego dodatku. Włączam Tabbrowser i przestaje działać.
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.10) Gecko/20050817 Firefox/1.0.6
Uruchomcie Fx w safe mode, włączcie TBE i wówczas sprawdzcie jak to działa. Jeżeli jest OK, to TBE kłóci się z jakimś rozszerzeniem, jeżeli nie, to skopana instalacja TBE. Odinstalować TBE i dokonać ponownej instalacji. Jeżeli i to nie pomaga - skopany profil. Uruchomić Fx z nowym profilem -p

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
Nic z tego. Przerobiłem przed chwilą wszystko włącznie z nowym profilem. Nic nie pomogło. Puki co zwalam winę na wersję 1.0.6 i jakąś niezgodność z tym rozszerzeniem. Teraz mam 1.13.cośtam. Próba aktualizacji ze strony autora do 1.14.cośtam skończyła się błędami parsera XML. Jeszcze jakieś propozycje?
- Gość
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa