Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
piotrek84 pisze:Trumniak1 pisze:Idealnym rozwiązaniem byłoby zastosowanie czegoś takiego jak u konkurencji (O) czyli małego (znikającego po 2 sec.) okienka w prawym dolnym rogu z powiadomieniem że "zostało zablokowane okienko kliknij by je otworzyć"
Moim zdaniem jest to zbędne. Fx ma całkiem fajne zarządzanie popupami. W O wydaje mi się bardziej ubogie.
Nie każdy lubi siedzieć przy swojej przeglądarce co chwile wpisując nowe adresy które uciekły przez filtr adblocka

Dużo ludzi ceni sobie prostotę (w tym ja) i dzięki temu nie musze świecić oczami gdy jakiś nieporządany pop-up naglę się pojawi przy rodzinie (znajomych)
Firefox + adblock (filtry z Zilterset updatera + kilka wlasnych bo standardowo oczywiście panie musiały się pokazać)
opera + blokowanie wszystkich okienek (wiadomość znika po 2 sec.)
Nie musze dodawać że drugi system bardziej mi się podoba, jak do tej pory nie miałem żadnego niepożądanego okna. W Fx niestety co chwila jestem zmuszony do dodawania nowego filtru. Zresztą estetyka powiadamiania o zablokowaniu okienek w Firefoxie tez pozostawia wiele do życzenia .
Pozdrawiam,