TabbrowserExtensions [big problem]
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
TabbrowserExtensions [big problem]
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Witam.
Mam problem z tytułową wtyczką (mam zainstalowaną najnowszą wersję):
1. Nie mogę zainstalować żadnego rozszerzenia ze strony mozillapl po naciśnięciu "Instaluj", jest to błąd występujący w kilku poprzednich wersjach;
2. Jak ustawić, aby przy zamykaniu zakładki przełączało mi na zakładkę po lewej. Mam to ustawione w menu paneli, ale to nie działa, ponieważ przełącza mi na zakładkę po prawej
Mam problem z tytułową wtyczką (mam zainstalowaną najnowszą wersję):
1. Nie mogę zainstalować żadnego rozszerzenia ze strony mozillapl po naciśnięciu "Instaluj", jest to błąd występujący w kilku poprzednich wersjach;
2. Jak ustawić, aby przy zamykaniu zakładki przełączało mi na zakładkę po lewej. Mam to ustawione w menu paneli, ale to nie działa, ponieważ przełącza mi na zakładkę po prawej
- sybi
- Z nami od: 11 grudnia 2004, 01:28
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Moj problem jest jeszcze wiekszy. Odinstalowalem Tabbrowser Extensions i zreinstalowalem Firefoxa, a nadal nie moge odpalic Instaluj. Jak w Tabbrowser Preferences ustawic by jak klikam w link z Ctrl to strona otwierala sie w nowym panelu W TLE.
- GL1zdA
GL1zdA pisze:Moj problem jest jeszcze wiekszy.
Jeśli nie masz nic ważnego w profilu to go usuń. Reinstalacja Firefoksa nic nie zmieni, gdyż cała konfiguracja i rozszerzenia pozostają nietknięte.
Wybierz Firefoksa i podbij Internet! 
- Cleriic
- Moderator
- Z nami od: 09 stycznia 2004, 16:04
Jak uzyje MozBackup, skasuje profil, stworze nowy i zintegruje z nim backup to powinno dzialac, prawda? Przegladalem backup ktory zrobilem niedawno, i bylo w nim tylko kilka plikow tekstowych i nic zwiazanego ze rozszerzeniami, wiec zakladam ze zadziala.
- GL1zdA
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20050117 Firefox/1.0
Powinno sie zaprzestac rozpowszechniania tego cholernego TBE, bo ono jest jak bomba zegarowa: jesli nie od razu, to prędzej czy później rozwali Wam Firefoxa.
Autor tego rozszerzenia to ani chybi jakiś sabotazysta Microsoftu!
Autor tego rozszerzenia to ani chybi jakiś sabotazysta Microsoftu!
- Gość
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa