TAB MIX - gdzie to jest?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
TAB MIX - gdzie to jest?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050223 Firefox/1.0.1
Zainstalowałem sobie TAB MIX w Firefoxie, ale go nigdzie nie mogę znaleść, a w zakladce NARZĘDZIA -> ROZSZERZENIA jest TAB MIX. Jednak, gdzie on jest zainstalowany? Hehe, glupie pytanie, ale w żadnych opcjach go niewidać:-)
- Dawid-23t
Re: TAB MIX - gdzie to jest?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.6) Gecko/20050223 Firefox/1.0.1
Kliknij prawoklikiem na to co jest w Managerze Rozszerzeń (lub 2x lewym) i znajdziesz opcje rozszerzenia
Przynajmniej nie przeszkadza i nie trzeba wyłączać zbędnych opcji w menu jak ma to miejsce np.: w Conquery.
Ale TabMix też nie ustrzegł się idiotyzmów. Gdy instalowałem go ostatnio miał domyślnie włączoną opcję przewijania paneli rolką myszy, gdy nie mieszczą się na pasku paneli a ja nie lubię, gdy coś się zmienia bez mojej wiedzy
Przynajmniej nie przeszkadza i nie trzeba wyłączać zbędnych opcji w menu jak ma to miejsce np.: w Conquery.
Ale TabMix też nie ustrzegł się idiotyzmów. Gdy instalowałem go ostatnio miał domyślnie włączoną opcję przewijania paneli rolką myszy, gdy nie mieszczą się na pasku paneli a ja nie lubię, gdy coś się zmienia bez mojej wiedzy
- piotrek84
- Z nami od: 11 września 2003, 18:48
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050223 Firefox/1.0.1
Albo podświetl rozszerzenie i kliknij na dole okna Opcje.Kliknij prawoklikiem na to co jest w Managerze Rozszerzeń (lub 2x lewym) i znajdziesz opcje rozszerzenia

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa