Kilka schematów i po przegladarce?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Kilka schematów i po przegladarce?
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; pl) Opera 8.01
pewnego razu chcialem sobie rozszerzyc ff i zainstalowalem pare wtyczek i motywow. wszystko chodzilo dobrze do ponownego uruchomienia kompa. po tym przegladarka byla w skorce chyba silver i za nic niedzialaly nemu tj. plik edycja itp. nawet pasek adresu niereagowal na klikniecie, a pasek szukacza reagowal na wybieranie skad ma szukac, ale pokazywal sie po lewej stronie, a nie po prawej jak normalnie. i tez niedalo sie nic wpisac. probowalem uchomic w -safemode i jest to samo, ale na normalniej skorce. odinstalowalem przegladarke i usunolem folder w program files, do wlasnie tam mam zainstalowane najpotrzebniejsze programy. i zainstalowalem ponownie. bylo to samo, co mam zrobic? myslalem nad formatem, bo ff jest bardz o fajny, ale jesli tego sie nie da naprawic to przechodze na opere.
- aazalm
niewazne
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
juz niepotrzebuje pomocy. wszedlem na strone cleriica, i sobie sciagnolem deinstalatora. a to ze go w opisie trzeba uruchamoac z pozomu ff to ja wzielem otworz z i wybralem ff i mi zainstalowalo i wywalilem wszystkie wtyczki, ale nadal nic niedzialalo, wiec kilnolem link "pobierz wiecej rozszerzn" i niewiem jak zaczelo odrazu wszystko chodzic.
- aazalm
- Z nami od: 26 czerwca 2005, 23:53
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.9) Gecko/20050620 Firefox/1.0.5
Rozszerzenia i motywy są w c:\Documents and Settings\Twój_profil\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\losowy_ciąg_znaków.defaultt\, a nie w katalogu głównym przeglądarki.

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa