W "Mnimize to tray" nie ma opcji "zamknij Fir
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
W "Mnimize to tray" nie ma opcji "zamknij Fir
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
W "Mnimize to tray" nie ma opcji "zamknij Firefoxa".
Chodzi mi o menu kontekstowe po kliknięci PPM na ikonce Firefoxa w trayu. Na samym dole powinno być "zamknij Firefoxa" a jest "zamknij okno" - i nic to nie daje.
Poprzednio jak miałem zainstalowany MtT wszystko było OK, po reinstalce przeglądarki i zainstalowaniu MtT jest takie cudo.
Może ktoś się orientuje jak przywrócić zamykanie przeglądarki z traya?
Chodzi mi o menu kontekstowe po kliknięci PPM na ikonce Firefoxa w trayu. Na samym dole powinno być "zamknij Firefoxa" a jest "zamknij okno" - i nic to nie daje.
Poprzednio jak miałem zainstalowany MtT wszystko było OK, po reinstalce przeglądarki i zainstalowaniu MtT jest takie cudo.
Może ktoś się orientuje jak przywrócić zamykanie przeglądarki z traya?
- Aleg
- Z nami od: 02 lipca 2005, 00:39
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.9) Gecko/20050701 Firefox/1.0.5
Ten sam plik jest wykorzystywany do Nvu, więc nie mogło być nadal Zamknij Firefoksa. U mnie wszystko działa, więc nic Ci nie mogę poradzić.

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511
Nie wiem, czy to w tym temacie, ale problem dotyczy Trayu, więc chyba w tym, Uzywam Mozillę 1.7.8 i mam pytanie, czy jest mozliwość minimalizowania mozilli do traya, bo jak na razie ikona w traju jest, ale główne okno cały czas siedzi na pulpicie, może ktoś wie, co zrobić żeby się minimalizowało do zasobnika??
Z góry dixzękuję za info
Z góry dixzękuję za info
Pozdrawiam Wszystkich Userów Mozilli 
- gryman
- Z nami od: 01 stycznia 2004, 03:08
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050915
Chyba tego nie blokuje żadne rozszerzenie, bo ja nie uzywam zbyt dużo rozszerzeń a problem jest w dalszym ciągu.
Może jest jakieś roszerzenie, które umozliwia mninimalizację głównego okna do trayu?
Może ktoś kompetentny odpowiedzić?
Może jest jakieś roszerzenie, które umozliwia mninimalizację głównego okna do trayu?
Może ktoś kompetentny odpowiedzić?
Pozdrawiam Wszystkich Userów Mozilli 
- gryman
- Z nami od: 01 stycznia 2004, 03:08
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7
Aleg, miałem to samo co Ty dokładnie i się udało. Odinstalowałem wersję ściągniętą z mozillorg.pl i zainstalowałem tą ze strony tego rozszerzenia http://minimizetotray.mozdev.org/installation.html i teraz zamknij okno działa jak należy, oprócz tego mogło o tym zadecydować to, że miałem zainstalowane tabbrowser extensions, którego już w tej chwili nie posiadam, tylko TabMix. U Ciebie może tez pójdzie.
Niestety nie używam Mozilli Suit i nie wiem, jak mógłbym pomóc Gryman.
Niestety nie używam Mozilli Suit i nie wiem, jak mógłbym pomóc Gryman.
- CeCe
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa