problem z rozszerzeniem
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
problem z rozszerzeniem
Przeglądarka: Opera/8.01 (Windows NT 5.1; U; pl)
a więc według mnie AllowRight-Click nie działa
przykładowa strona http://serebii.net/ ( w operze można prawym przyciskiem myszy klikać)
i w rozszerzeniu tab mix plus, gdy w opcjach zaznacze "otwórz stronę domową w każdym nowym panelu" to jak dam nowy panel jest "Bez nazwy"
przykładowa strona http://serebii.net/ ( w operze można prawym przyciskiem myszy klikać)
i w rozszerzeniu tab mix plus, gdy w opcjach zaznacze "otwórz stronę domową w każdym nowym panelu" to jak dam nowy panel jest "Bez nazwy"
- Mufas
- Z nami od: 03 lipca 2005, 12:39
Re: problem z rozszerzeniem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
U mnie działa nawet bez rozszerzenia
Narzędzia -> Opcje -> Ustawienia sieci -> Włącz JavaScript -> Zaawansowane -> odznaczyć Zazwalaj na wyłączenie menu kontekstowego
Czy jak to przetłumaczono.
Narzędzia -> Opcje -> Ustawienia sieci -> Włącz JavaScript -> Zaawansowane -> odznaczyć Zazwalaj na wyłączenie menu kontekstowego
Czy jak to przetłumaczono.
- piotrek84
- Z nami od: 11 września 2003, 18:48
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.9) Gecko/20050701 Firefox/1.0.5
Przycisk nowy panel otwiera stronę określoną w opcjach Fx "Strona domowa". Jeżeli tam określiłeś "Pusta strona", to otwiera ci pustą stronę.

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
Przeglądarka: Opera/8.01 (Windows NT 5.1; U; pl)
dałem sobie google, ale jak daje nowy panel to jest bez nazwy, a gdy daje strona domowa to są google w tab mix plus jest błąd
i czy jest jakieś rozszerzenie, żeby pasek adresów rozwijał się normalnie, bo ja musze 2 razy go rozwijać bo za 1 razem znika
i czy jest jakieś rozszerzenie, żeby pasek adresów rozwijał się normalnie, bo ja musze 2 razy go rozwijać bo za 1 razem znika
- Mufas
- Z nami od: 03 lipca 2005, 12:39
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
Nie chcąc otwierać nowego wątku, mam małe szybkie pytanie:
Czy jest możliwe otwieranie nowych stron w panelu? Konkretnie chodzi mi o np działanie poczty w serwisie wp. Tam w przypadku, gdy chcę napisać nową wiadomość, otwiera się domyślnie nowe okno. Chciałbym, aby tak jak Nerscape czy opera, otwierało mi strone w nowym panelu.
Czy jest możliwe otwieranie nowych stron w panelu? Konkretnie chodzi mi o np działanie poczty w serwisie wp. Tam w przypadku, gdy chcę napisać nową wiadomość, otwiera się domyślnie nowe okno. Chciałbym, aby tak jak Nerscape czy opera, otwierało mi strone w nowym panelu.
- jaca
- Z nami od: 02 września 2002, 15:51
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.9) Gecko/20050705 Firefox/1.0.5
W TabMix jest tak jak napisałem. Zarówno przycisk na pasku paneli, jak i przycisk wyciągnięty na pasek nawigacyjny otwierają stronę zdefiniowaną w opcjach Fx. Z tego co piszesz o innych problemach wynika, że to ty masz coś skopane. Dopal Fx z parametrem -p zainstaluj tylko TabMixa i sprawdź.Mufas pisze:dałem sobie google, ale jak daje nowy panel to jest bez nazwy, a gdy daje strona domowa to są google w tab mix plus jest błąd

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa