A najlepsze, to w ogóle jest to, że nie wiem gdzie to zgłosić, strona producenta jest chyba dla idiotów, bo nigdzie nie ma kontaktu z twórcą :/ albo to już późna pora i jestem ślepy
spellcheck
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
spellcheck
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b5) Gecko/20051006 Firefox/1.4.1
Podczas sprawdzania pisowni w dłuższych formularzach często zdarza się, że nie pojawia się pionowy pasek przewijania i nie można zobaczyć całego "sprawdzania". Nawet, gdy poprawiając kolejne błędy, gdy dojdę do słów, które są "poza widocznością", obraz sam się nie przesuwa... :/
A najlepsze, to w ogóle jest to, że nie wiem gdzie to zgłosić, strona producenta jest chyba dla idiotów, bo nigdzie nie ma kontaktu z twórcą :/ albo to już późna pora i jestem ślepy
- Pedros
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl; rv:1.8b5) Gecko/20051006 Firefox/1.4.1
Rzeczywiście jest to problem, na szczęście idzdzie rozciągnąć to okienko.
- radek.kaba
- Z nami od: 21 września 2005, 14:51
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa