flash w 1.0.7
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
flash w 1.0.7
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7
mam problem.. niby zainstalowal mi sie ten flesz.. ale firefoxik.. ma problemy.. addblick pokazuje okienko ze cos jest.. a jakos.. obrazu nie ma ani dzwieku.. jakby flasza jednak nie bylo.. wina lezy po stronie przegladarki czy flasza? bo juz nie wiem.. sam znalazl.. sam zainstalowal.. i mowil ze dobrze jest..
orpsze o szybka odpowiedz zanim dostane drgawek
z gory dzieki
orpsze o szybka odpowiedz zanim dostane drgawek
z gory dzieki
- Gość
Re: flash w 1.0.7
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8b5) Gecko/20051006 Firefox/1.4.1
Najlepiej podaj adres strony. Może być sytuacja podobna do tej:
http://mozillapl.org/forum/about-17681.html
lub tej lub jakieś problemy z Adblockiem.
A co na to google: Wróżka od Firefoksa i Flasha
http://mozillapl.org/forum/about-17681.html
lub tej lub jakieś problemy z Adblockiem.
A co na to google: Wróżka od Firefoksa i Flasha
- piotrek84
- Z nami od: 11 września 2003, 18:48
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7
niestety.. na ZADNEJ stronie nie ma fleszow.. jakby byly.. bo adblick.. ma swoj ten taki.. zakladek ze mozna kliknac.. ale nie ma zadnego obrazka w tym miejscu.. puste ejst.. tlo strony widac.. podeslalbym cos gifkow
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; GNU/Linux i686; pl; rv:1.8b5) Gecko/20051006 Firefox/1.4.1
Adblock ma poważne problemy z opcją pokaż przyciski jeżeli zainstalowano Flash Player 8 (zresztą dotyczy to także Quicktime i wtyczki ActiveX). Sugerowane jest obejście problemu i wyłączenie tej opcji.
Stef
Stef
Czasami coś napiszę na stef.log
- Stef
- Moderator
- Z nami od: 16 kwietnia 2004, 11:05
tyle ze to nie wina adblocka.. bo z nim jak i bez niego.. tak samo to wszystko wyglada.. nie ma fleszow.. mimo ze przegladarka mowi ze ma zainstalowane.. i nie wyskakuje ze nie ma wtyczki.. nie rozumiem problemu..
wytlumaczcie jak debilowi plz. krok po kroku
wytlumaczcie jak debilowi plz. krok po kroku
- Gość
ok.. sorka.. juz sobie poradzilem.. skopiowalem ff w inny folder.. odinstalowalem flesza.. wywalilem calutki firefox.. zainstalowalem od nowa.. przenioslem znowu moje profile na miejsce.. zainstalowalem.. i dziala
a dopiero potem reszte wtyczek dowalilem..
moze to rzeczywiscie przez adblocka.. bo zawsze go instalowalem PO flaszu a nie przed
ale i tak dzieki
mozecie usunac topic
moze to rzeczywiscie przez adblocka.. bo zawsze go instalowalem PO flaszu a nie przed
ale i tak dzieki
mozecie usunac topic
- Gość
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa