Co to za rozszerzenie ???
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Co to za rozszerzenie ???
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7
Zainstalowałem sobie wczoraj na pendriva Firefoxa Potable. Dzisiaj w sposób dosyć hurtowy instalowałem różne rozszerzenia, które sądzac po opisach mogły być dla mnie przydatne. Jednakże jeszcze zanim zaczałem testować poszczególne rozszerzenia, okazało się, że pasek panelu bocznego zainstalował się na "stałe" i nie można go zamknąć w żaden znany mi sposób ( nie działa F4 ani znak x na panelu). Dodatkowo na dole okna firefoxa pojawił się pasek (całkowicie pusty- z lewej strony jest tylko czerwony "dziubek" zwrócony do góry)klikanie na nim nic nie daje, a pasek zajmuje około 20% okna przeglądarki ! Dodać do tego nie dający się zamknąć sidebar i ... serfowanie po internecie staje się bardzo niewygodne. Na same strony WWW pozostaje naprawdę niewiele miejsca. Proszę o pomoc. Które z rzozszerzeń tak zaśmieciły mi okno przeglądarki ? Chciałbym je odinstalować, lub ewentualnie skofigurować tak, żeby zniknęły ...
- drozdek
Re: Co to za rozszerzenie ???
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8) Gecko/20051107 Firefox/1.5
- piotrek84
- Z nami od: 11 września 2003, 18:48
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa