MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Problem z Greasemonkey

Dodatki rozszerzające funkcjonalność i schematy wyglądu Mozilli Firefox

Moderator: Pomocy?!

Problem z Greasemonkey

Postautor: Gość » 24 marca 2006, 22:13

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1

Witam. Mam maly (a moze nie taki maly) problem z Greasemonkey. Otoz sciagnalem sobie wersje tej wtyczki kompatybilna z moja wersja firefoxa - wszystko gra. mam link do user scriptu ktory chcialbym zainstalowac, lecz nie moge - opcja ta jest nieaktywna. Dla lepszego zrozumienia podaje screena obrazujacego moj problem i podaje linka do wtyczki, ktora chcialbym zainstalowac. od razu dodaje ze jestem zielony w js, mecze sie na google zeby znalezc przyczyne dlaczego nie mgoe tego skryptu zainstalowac i jak dotad nei udalo mi sie uzyskac odpowiedzi. aha, i jeszcze jedno - ten skrypt na pewno da sie zastosowac w firefox, autor po prostu nie podal jak to zrobic. prosze o pomoc i z gory dziekuje.

skrypt: http://www.arch.pw.edu.pl/~xardas/ogame-2.0beta2.rar

zdjecie:
Obrazek
Gość

Postautor: Gość » 01 maja 2006, 09:32

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.2) Gecko/20060308 Firefox/1.5.0.2

rara nie zainstalujesz, sciagnij, rozpakuj, a potem dopiero instaluj
Gość

Postautor: Gość » 06 maja 2006, 19:19

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.3) Gecko/20060426 Firefox/1.5.0.3

zmien nazwy plikow dodajac user przed typem np z common.js zmieniasz na common.user.js
Gość

Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa