Za odpowiedzi z gory dziekuje
Filterset.G
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Filterset.G
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
Mam zainstalowane rozszerzenie Adblock Plus 0.6.1.2 i rozszerzenie Adblock Filterset.G Updater 0.3.0.2. Mam wszystkie filtry zaktualizowane, w opcjach lista filtrow ma chyba z pol metra
i jakos dalej nie za dobrze blokuje reklamy
np. onet: baner niby nie jest pokazany ale co z tego jak przesuwajac strone w dol leci za mna biale okno. Filmweb: na glownej stronie nie wyswietla po lewej stronie obrazka z filmu. Takich przypadkow jest sporo stad tez moje pytanie co zrobic zeby jakos lepiej to dzialalo (ogolnie Filterset.G jest dobry bo duzo innych rzeczy sie pozbywa ale czasami przycina troche za ostro
)
- fan firefoxa
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
czytalem juz wszystkie posty na tym forum o adblocku i nie ma niestety konkretnego rozwiazania
. Przydal by sie jakis fachowiec, ktory stworzyl by nasz krajowy filterg, ktory by byl optymalny w stosunku do naszych krajowych witryn bo wydaje mi sie (moge sie mylic) ze ten orginalny ma duzo niepotrzebnych wpisow na tzw. polskie warunki 
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
wlacz opcje ukryj zablokowane elementy. ja mam jeszcze ani disable, flashblock i remove it petrmanently. to wogule kwestia ustawien w opcjach. jak np dodalem kolejne rozszerz. to potrafilo mi sie cos wyswietlic. wiec trzeba bylo zajrzec do opcji. o i jeszcze noscript. nie ma sily na reklamy:0 czasem jakis rodzynek sie pokaze ale bez animacji i nieruchomy wiec przerzyje:) remove it permanently:D pozdrawiam
- Gość
Probowalem juz chyba wszystkiego jak jedno mi sie uda ustawic to znowu inne sie wysypie. Puste okienka sie nie pokazuja ale przez te wszystkie rozszerzenia teraz nie wyswietla mi 50% elementow na stronie. Zainstalowalem od nowa calego firefoxa+fasterfox+adblock plus (bez zadnych filtrow tak jak jest) i wiecej nie ruszam bo to jest najlepsze jak na razie ustawienie ktore pozwala normalnie przegladac strony z minimalna iloscia reklam
Dzieki wszystkim za odpowiedzi
Dzieki wszystkim za odpowiedzi
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
no cuz no script potrafi zablokowac cala strone:) ale ma biala liste:0 zzreszta w skrajnych przypadkach go wylaczam. podobnie jak ad blocka. wole to niz p............ reklamy. i doluz se rozszerzen bo z tymi dwoma to jestes w polowie drogi od IE do prawdziwego firefoxa:) a zapomnialem dodac ze mam jeszcze noads taki maly zewnetrzny program:) smierc reklamom
- Gość
kurde nie chce mi sie wymieniac chocby go up albo super dragandgo ,tab mix plus poszukaj se cos na stronie z rozszerzeniami i znajdz cos dla siebie. to po prostu ulatwia i przyspiesza sprawe:) he a nawet jest cos do robienia raportu z rozszerzen jeszcze nie dotarlem bo bys znal wszystkie moje:)
- Gość
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa