Witam.
zainstalowałem sobie rozszerzenie cck wizard podczas uruchomienia wyskakuje mi okno z komunikatem błędu:
"Błąd parsowania XML: niezdefiniowana jednostka
Obszar: chrome://cckwizard/content/cckwizard.xul
Numer linii: 331, kolumna 49: <description control="CookieAllowedSites">&cookieAllowedSites.label;</description>
------------------------------------------------^"
moja wersja firefoxa to 3.5.3 według zapewnień twórcy rozszerzenia powinno działać zresztą tutaj pisze że niby kompatybilne
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/2553
. Testowałem też na wersji 3.0.x ale ten sam błąd, na innym komputerze również ten sam błąd. Czy ktoś już się spotkał z czymś takim ? I czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym rozszerzeniem.
Pozdrawiam
CCK Wizard i problem
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
CCK Wizard i problem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3 (.NET CLR 3.5.30729)
- strabo
- Z nami od: 01 października 2009, 13:11
Odp: CCK Wizard i problem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3
Prawdopodobnie w polskim tłumaczeniu nie ma nowych elementów i wyrzuca ci taki błąd. Ja to rozszerzenie tłumaczyłem na polski, ale autor jest ciężki do współpracy – nie powiadamia o nowych wersjach, a ja nie mam czasu i chęci śledzić jego zmian. Skoro nie chce, aby jego rozszerzenie było lokalizowane — jego sprawa. Rada dla ciebie: poddaj edycji plik chrome.manifest i usuń z niego wpis gdzie występuje pl-PL. Rozszerzenie zainstaluje się w wersji angielskiej.
Edit: Jest już w PBR.
Edit: Jest już w PBR.

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
Re: CCK Wizard i problem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3 (.NET CLR 3.5.30729)
faktycznie już działa dzięki wielkie za wstawkę i pozdrawiam
- strabo
- Z nami od: 01 października 2009, 13:11
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa