Modyfikacja-ikony w pasku adr. tylko przy wpisywaniu tekstu
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Modyfikacja-ikony w pasku adr. tylko przy wpisywaniu tekstu
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.9.2.3) Gecko/20100423 Ubuntu/10.04 (lucid) Firefox/3.6.3
w polu wyszukwiania, i url, mam ikony xclear(czyszczenia tekstu) lupę i strzałkę.
to wszystko jest ustawione tak, że przy pustym polu nie ma żadnych ikon, pokazują się po kliknięciu myszką. Jak zrobić by ikony pojawiały się przy wpisywaniu tekstu...
wie ktoś?
może jakiś kod do userchrome, albo coś w about:config
//tomasiek
Użytkownik linuksa a tematu nie potrafi podać w prawidłowy sposób. Sądzisz że ktoś trafiając na twój post "test" będzie w ogóle tu zaglądał? Poprawiam.
to wszystko jest ustawione tak, że przy pustym polu nie ma żadnych ikon, pokazują się po kliknięciu myszką. Jak zrobić by ikony pojawiały się przy wpisywaniu tekstu...
wie ktoś?
może jakiś kod do userchrome, albo coś w about:config
//tomasiek
Użytkownik linuksa a tematu nie potrafi podać w prawidłowy sposób. Sądzisz że ktoś trafiając na twój post "test" będzie w ogóle tu zaglądał? Poprawiam.
- gość
Odp: Modyfikacja-ikony w pasku adr. tylko przy wpisywaniu te
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.9.2.3) Gecko/20100402 Firefox/3.6.3
W jaki sposób to ustawiłeś? Za pomocą stylish/usercss? Pokaż kod - wtedy będziemy myśleć dokładniej.
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.3a5pre) Gecko/20100602 Minefield/3.7a5pre
tomasiek pisze:W jaki sposób to ustawiłeś? Za pomocą stylish/usercss? Pokaż kod - wtedy będziemy myśleć dokładniej.
Dodatkowe przycisk są dostępne po zainstalowaniu rozszerzenia Xclear.
gość pisze:Jak zrobić by ikony pojawiały się przy wpisywaniu tekstu
Pewnie wystarczy dodać odpowiedni kod CSS do userChrome.css lub Stylish lub UserJS do GreaseMonkey.
Sprawdź czy wyświetlanie przycisku jest powiązane z aktywnością paska adresowego (urlbar:focus).
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.
Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
- Grzegorz
- Moderator
- Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.9.2.3) Gecko/20100423 Ubuntu/10.04 (lucid) Firefox/3.6.3
Tak Grzegorz, przy podświetleniu paska adresowego, pokazują się również ikony (xclear, go)
w pasku wyszukiwania ikona domyślnie nie jest schowana, ale u mnie jest inaczej, gdyż do userchrome dodałem taki kod:
Jaki kod dodać żeby ikony nie pojawiały się podczas uaktywnienia pasków, ale przy wpisywaniu tekstu...
w pasku wyszukiwania ikona domyślnie nie jest schowana, ale u mnie jest inaczej, gdyż do userchrome dodałem taki kod:
- Kod: Zaznacz cały
#searchbar .searchbar-box:not(focused), #searchbar .searchbar-textbox:not(focused) .search-go-button
{
display: none !important;
}
#searchbar .searchbar-box[focused="true"], #searchbar .searchbar-textbox[focused="true"] .search-go-button
{
display: block !important;
}
Jaki kod dodać żeby ikony nie pojawiały się podczas uaktywnienia pasków, ale przy wpisywaniu tekstu...
- gość
podpowie ktoś?
- gość
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa