Mam ff4 po instalacji stay open menu 1.5.9 dosc czesto ( kilka razy w ciagu dnia) pojawia sie taki problem ze nie da sie usunac/wejsc we wlasciwosci/przesunac pozycji - wybranej zakladki strony czy folderu z rozwijanego menu zakladki , trzeba restartowac ff i wtedy dopiero dziala jak nalezy . Czy ktos sie z tym zetknal wie co mozna zrobic ?
________
czy jest mozliwosc zrobienia zmiany zeby menu zostawalo otwarte po kliknieciu lpm otworz w nowej karcie
Stay open menu i problem
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Stay open menu i problem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1
- adam29
- Z nami od: 11 maja 2011, 11:17
Odp: Stay open menu i problem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:2.0.1) Gecko/20110429 Firefox/4.0.1
adam29 pisze:czy jest mozliwosc zrobienia zmiany zeby menu zostawalo otwarte po kliknieciu lpm otworz w nowej karcie
Klikaj środkowym klawiszem myszy albo z ctrl.
adam29 pisze:Mam ff4 po instalacji stay open menu 1.5.9 dosc czesto ( kilka razy w ciagu dnia) pojawia sie taki problem ze nie da sie usunac/wejsc we wlasciwosci/przesunac pozycji - wybranej zakladki strony czy folderu z rozwijanego menu zakladki , trzeba restartowac ff i wtedy dopiero dziala jak nalezy . Czy ktos sie z tym zetknal wie co mozna zrobic ?
U mnie działa bez problemu - sprawdź czy nie zachodzi konflikt z innymi rozszerzeniami, oraz tradycyjnie na nowym profilu.
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1
Tomek pisze:Klikaj środkowym klawiszem myszy albo z ctrl.
Nie no o tym to ja wiem lol i po to zainstalowalem ten dodatek, ja mialem na mysli rozwijane menu prawym myszy(otworz/otworz w nowej karcie..itd) ze fajnie by bylo jakby wtedy tez sie nie zamykalo; u mnie dziala tylko z ctrl w stay open otwieranie w nowych kartach ,srodkowym myszy otwiera w tej samej, a tak to jednak dwie rece zajete
co do tego z czym sie moze gryzc to ciezko mi powiedziec mam tylko 10dodatkow wszystkie niezbedne, mialem jakis czas wylaczony mutirow bookmarks teraz go usunalem bo nie bedzie mi potrzebny ale watpie zeby to mialo jakis wplyw
- adam29
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.18pre) Gecko/20110526 Namoroka/3.6.18pre
W Fx4 łatwo to sprawdzić wyłączając dodatki. Z menu Pomoc wybierz Uruchom z wyłączonymi dodatkami, a następnie w dodatkach włącz tylko ten dodatek i sprawdź, jak działa.

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
tzn jak dziala samo stay open bez innych dodatkow tak, na razie sytuacja sie nie powtarza , skontaktowalem sie tez z autorem tego rozszerzenia ale ciezko mi godzinami sprawdzac po kolei z ktorym dodatkiem moze byc conflikt
dziala mi juz srodkowy myszy poprostu inny aktywny program go uzywal i dlatego sie gryzlo
dziala mi juz srodkowy myszy poprostu inny aktywny program go uzywal i dlatego sie gryzlo
- adam29
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa