Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:38.0) Gecko/20100101 Firefox/38.0
Testuję

. Trochę przypomina mikropodsumowania (microsummaries) - które niestety zostały usunięte z Firefoksa, a z których korzystałem. Pamiętam, że swego czasu owych mikropodsumowań miałem w szczytowym momencie chyba z 8 (ilość nowych wiadomości na forach, pozycja w rankingu, liczba zgłoszeń, kursy walut, pogoda).
Na pewno na plus w porównaniu do tamtego rozwiązania jest łatwość utworzenia takiej zakładki (przynajmniej w porównaniu do stron, które nie oferowały gotowych mikropodsumowań), na minus (o ile się nie mylę) jest to, że obecnie można dodać tylko jedną taką zakładkę.
Przydałby się chyba też trim() na wyświetlanej zawartości - bo dla niektórych elementów widzę tylko sporo odstępów i wielokropek na końcu.
Gdyby dało się zrobić więcej takich zakładek - to przydatna by była możliwość dodawania jakiś prefiksów (w stylu: "USD:", "BTC:").
Rozważyłbym też dodanie do menu kontekstowego dla elementu DOM w inspektorze pozycji "Utwórz dynamiczną zakładkę dla tego elementu" - czy jak to tam nazwiesz.
Nie wiem, czy w ustawieniach konieczna jest precyzja co do milisekundy (co sprowadza się do tego, że przy ustawianiu własnego czasu trzeba liczyć zera, a korzystanie ze strzałek góra-dół mija się z sensem) - pewnie najwygodniej będzie operować sekundami - bo i tak raczej nikt nie skorzysta z częstszej aktualizacji - no że chyba jako formę ataku DoS

Właściwie nie wiem, czy na wszelki wypadek nie dać jakiegoś dolnego ograniczenia - co najmniej z 10 - 20 sekund - z szacunku dla łącz internetowych, obciążenia Fx, no i serwera).
Jako że z wersji 38-beta korzystam tylko okazjonalnie, to dokładniej przetestuję, jak już będzie działać z wersją stabilną.