MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Powiadomienie dźwiękowe o zmianie na stronie?

Dodatki rozszerzające funkcjonalność i schematy wyglądu Mozilli Firefox

Moderator: Pomocy?!

Powiadomienie dźwiękowe o zmianie na stronie?

Postautor: beata072 » 01 maja 2015, 17:37

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:35.0) Gecko/20100101 Firefox/35.0

Czy jest jakiś dodatek, który będzie odtwarzał dźwięk kiedy na wybranej stronie np. ktoś napisze nowego posta? W tej chwili używam dodatku Noise w połączeniu z Tab notifier, ale ten ostatni nie ma możliwości zaznaczenia powiadomień tylko dla wybranej strony. Można co najwyżej zrobić coś w rodzaju "czarnej listy" ale to trochę bez sensu, bo musiałabym tam dodać wszelkie możliwe strony za wyjątkiem trzech. Po drugie powiadomienie nie działa, kiedy mam włączony jakiś player w trybie pełnoekranowym a chciałabym, żeby działało. Może więc jest jakiś lepszy dodatek?
PS
Chodzi mi o powiadomienia tylko w tych przypadkach, w których domyślnie w Firefox jest podświetlana karta z tą stroną. Nie chcę powiadomień np. o zmianie ilości wyświetleń danej strony.
Testowałam już dodatek Distill Web Monitor, ale kompletnie się nie sprawdził. Poza tym uniemożliwiał pisanie wiadomości na shoutboxie, ponieważ nieustannie wyrzucało mnie z pola tekstowego i prawie po każdej wpisanej sylabie musiałam ponownie w nie klikać.
beata072

Z nami od: 27 lutego 2010, 04:18

Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa