Byłoby dla mnie wszytko jasne, gdyby nie fakt, że kiedy wybiorę "anuluj" to i tak staje się zalogowanym i synchronizacja działa w tle - sprawdzone na kilku komputerach z różnymi systemami.
Jaka zatem jest rola podania/niepodania tegoż hasła ?
Moderator: Pomocy?!
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:45.0) Gecko/20100101 Firefox/45.0
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa
Zarejestrowani użytkownicy: Baidu [Spider], Bing [Bot], dexter, Google [Bot]