Przycisk żądaj potwierdzenia dostarczenia wiadomości
Moderator: Pomocy?!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12
OK, te drobiazgi robia istotna roznice. Rzeczywiscie "grzebalem" w glownym oknie a nie w oknie tworzenie wiadomosci.
Przepraszam za klopot, ale przyznasz, ze nie jest to jasno napisane.
jeszcze raz bardzo dziekuje.
Pzdr i zycze niewielu tak klopotliwych uzytkownikowTB
Tadeusz
Przepraszam za klopot, ale przyznasz, ze nie jest to jasno napisane.
jeszcze raz bardzo dziekuje.
Pzdr i zycze niewielu tak klopotliwych uzytkownikowTB
Tadeusz
- tadol
- Z nami od: 22 lutego 2008, 11:22
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.8.1.12) Gecko/20080218 Ubuntu/7.10 (gutsy) Firefox/2.0.0.12
tadol pisze:przyznasz, ze nie jest to jasno napisane.
Jest to wystarczająco jasno napisane.
Zarówno metody instalacji rozszerzeń, dostępne w Faq, w pomocy do TH i w 100 miejsc na forum, jak także instalacja tego konkretnego dodatku... dowód:
przeciągnięcia przycisku z okna dostosowywania paska narzędzi na pasek narzędzi okna tworzenia wiadomości opcja żądania potwierdzenia otrzymania wiadomości jest łatwo dostępna
I mamy jaki przycisk, skąd i z którego okna... wystarczy tylko czytać
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12
Moze wystarczylo podkreslic ze w oknie tworzenia wiadomosci, tym bardziej, ze dzialalismy caly czas na oknie glownym.
A propos twojej inskrypcji. Nie wiem Dlaczego rodzice kupują dzieciom na Pierwszą Komunię komputery a nie rowery? Moze nie dbaja o [ort]rozwuj[/ort] fizyczny swoich pociech.
Pzdr i jeszcze raz dziekuje
A propos twojej inskrypcji. Nie wiem Dlaczego rodzice kupują dzieciom na Pierwszą Komunię komputery a nie rowery? Moze nie dbaja o [ort]rozwuj[/ort] fizyczny swoich pociech.
Pzdr i jeszcze raz dziekuje
- tadol
- Z nami od: 22 lutego 2008, 11:22
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14
Witam
Bez problemów udało mi się zainstalować dodatek, nawet działa tak jak powinien, ale mam z nim problem. Mianowicie w momencie kiedy zaznaczę żeby zażądać potwierdzenia wiadomości przycisk jest włączony (wciśnięty) ale jest to tak słabo widoczne że czasem muszę się przyglądać czy już włączyłem czy jeszcze nie. Kiedy pogrzebałem w katalogu "extensions" znalazłem obrazek w którym są ikony i wg tego powinien się zmieniać kolor tego przycisku. Jednak nic takiego się nie dzieje. Czy to tak tylko u mnie czy to normalne?
Pozdrawiam
Bez problemów udało mi się zainstalować dodatek, nawet działa tak jak powinien, ale mam z nim problem. Mianowicie w momencie kiedy zaznaczę żeby zażądać potwierdzenia wiadomości przycisk jest włączony (wciśnięty) ale jest to tak słabo widoczne że czasem muszę się przyglądać czy już włączyłem czy jeszcze nie. Kiedy pogrzebałem w katalogu "extensions" znalazłem obrazek w którym są ikony i wg tego powinien się zmieniać kolor tego przycisku. Jednak nic takiego się nie dzieje. Czy to tak tylko u mnie czy to normalne?
Pozdrawiam
- tytan15
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Wróć do Rozszerzenia dla Thunderbirda