[CSS] tło nie dziala
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
[CSS] tło nie dziala
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4
http://www.ard-absolut.end.pl
w powyzszym linku pod ff tlo na zawnetrznym css nie chce dzialac... sytuacja jest o tyle dziwna, ze niedziala ono nie na kazdej podstronie (sprawdzcie wszystkie linki z menu). nie wiem, gdzie robie blad, pomocy!
w powyzszym linku pod ff tlo na zawnetrznym css nie chce dzialac... sytuacja jest o tyle dziwna, ze niedziala ono nie na kazdej podstronie (sprawdzcie wszystkie linki z menu). nie wiem, gdzie robie blad, pomocy!
- h4b0
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4
Weź to wywal z dokumentu:
Po co to robisz?
- Kod: Zaznacz cały
self.moveTo(0,0);
self.resizeTo(screen.availWidth,screen.availHeight);
Po co to robisz?
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4
Co robi poniższy fragment w plikach CSS?
Znaczniki wstawiamy do dokumentu HTML. Jeśli wydzielasz style do osobnych plików *.css to nie mogą tam się znajdować żadne elementy języka HTML.
Usuń z plików CSS powyższe 3 linie oraz ostatnie 2:
Poza tym jak już kolega wyżej wspomniał – nie zmuszaj użytkownika do otwierania dokumentu na pełny ekran. Jeśli ktoś będzie miał potrzebę, to skorzysta z odpowiednich elementów swojego systemu. Wiele osób ma bardzo sprecyzowane zdanie na temat takich metod. Niestety nie nadaje się to do publikacji.
<!-- This stylesheet was created by EasyStyle -->
<STYLE TYPE="text/css">
<!--
Znaczniki wstawiamy do dokumentu HTML. Jeśli wydzielasz style do osobnych plików *.css to nie mogą tam się znajdować żadne elementy języka HTML.
Usuń z plików CSS powyższe 3 linie oraz ostatnie 2:
-->
</STYLE>
Poza tym jak już kolega wyżej wspomniał – nie zmuszaj użytkownika do otwierania dokumentu na pełny ekran. Jeśli ktoś będzie miał potrzebę, to skorzysta z odpowiednich elementów swojego systemu. Wiele osób ma bardzo sprecyzowane zdanie na temat takich metod. Niestety nie nadaje się to do publikacji.
- Yano
- Z nami od: 17 grudnia 2002, 10:32
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4
usunalem kod html z css'a, a samoistna zmiana rozmiaru strony jest wynikiem dzialania domeny (www.end.pl), niezalezne ode mnie.
zobaczcie ta strone jeszcze raz prosze, bo chyba niewiele to pomoglo
zobaczcie ta strone jeszcze raz prosze, bo chyba niewiele to pomoglo
- h4b0
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1a3) Gecko/20060530 BonEcho/2.0a3
Jak dla mnie, to wszystko jest dobrze. Dobrze to, co zostało dobrze napisane w CSS'ie. A skoro są błędy w CSS'ie, to nie wszystko wygląda tak, jak w IE. Przeczytaj to, aby dowiedzieć się, jak stosować 'font'. Są dwa wymogi, co do stosowania 'font'. I nie ma też czegoś takiego, jak 'color: auto'. 
- KomarQ
- Z nami od: 30 czerwca 2004, 22:13
• Strona 1 z 1