Czy moglibyście mi sprawdzić czy moja strona się rozjeżdza w jakiś przeglądarkach.
Bo nie mam dostępu do Safari oraz linuxowych przeglądarek
www.tactics-center.ovh.org
Sprawdzenie strony
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Sprawdzenie strony
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7.10) Gecko/20050717 Firefox/1.0.6
- marks
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1) Gecko/20060918 Firefox/2.0
popraw wpierw błędy z walidatora (173) - wtedy będziesz miał pewność 99% że jest wszędzie ok. Poza tym - są serwisy np ten:http://www.browsrcamp.com/ które umożliwiają takie testy.
Na dodatek - poszukaj dystrybucji live linuksa a i na pewno zainteresuje cię słowo Swift i webkit
Na dodatek - poszukaj dystrybucji live linuksa a i na pewno zainteresuje cię słowo Swift i webkit
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7.10) Gecko/20050717 Firefox/1.0.6
tomasiek pisze:popraw wpierw błędy z walidatora (173) - wtedy będziesz miał pewność 99% że jest wszędzie ok. Poza tym - są serwisy np ten:http://www.browsrcamp.com/ które umożliwiają takie testy.
Może być i z 500 błędów
ważne aby wszędzie dobrze wyświetlało
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1) Gecko/20060918 Firefox/2.0
Oj widzę że nie rozumiesz na czym polega tworzenie stron. Do czasu aż masz błędy - nawet kilka - ma prawo się źle wyświetlać. I wierz mi - poprawienie błędów to podstawa - inaczej ciężko mówić czy i gdzie się źle wyświetla
Poza tym - dla mnie i dla wielu osób to nie jest nawet strona www (poczytaj może troszkę o DOCTYPE).
ps - mi się strona rozjeżdża przy wyłączonych stylach....
A tymczasem - temat zamykam
nie ma nic wspólnego z tworzeniem stron www
Poza tym - dla mnie i dla wielu osób to nie jest nawet strona www (poczytaj może troszkę o DOCTYPE).
ps - mi się strona rozjeżdża przy wyłączonych stylach....
A tymczasem - temat zamykam
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
• Strona 1 z 1