Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Jak stronę napisaną w notatniku umieścić w internecie?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Jak stronę napisaną w notatniku umieścić w internecie?
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; Neostrada Plus 5.6)
Może moje pytanie wyda Wam się lamerskie, ale proszę o pomoc... Jak stronę napisaną w notatniku umieścić w internecie? Mam materiały dotyczące języka html, więc postanowiłem zrobić stronkę, żeby spróbować swych sił w czymś nowym. Ale nie wiem co począć jak już ją napiszę.
- blee
Re: Jak stronę napisaną w notatniku umieścić w internecie?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
lamerskie to fakt
Lamerskie pytania lepiej zadawać Google - to cierpliwy doradca i da ci wiele odpowiedzi
Masz Neostradę (jak mniemam), a razem z nią otrzymujesz konto w domenie neostrada.pl, skorzystaj z tego, w końcu za to zapłaciłeś.
Lamerskie pytania lepiej zadawać Google - to cierpliwy doradca i da ci wiele odpowiedzi
Masz Neostradę (jak mniemam), a razem z nią otrzymujesz konto w domenie neostrada.pl, skorzystaj z tego, w końcu za to zapłaciłeś.
- jasiu
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.7) Gecko/20070914 Firefox/2.0.0.7;MEGAUPLOAD 1.0
Wiem ze to Lapierskie pytanko
:P ale mozecie poweidziec mi caly ten kod !!! albo dam ci a ja sobie przerobie ale tak zebym stronke mial na calym ekranie !! i to bez zadnych ramek kwadracikow tylko 1 kolorystyczna stronke a ja sobie przywrzucam obrazki itp. i jezcze cos mozecie mi wytumaczyc jak na taka stronke napisaa w notatniku wrzucic muzyke
- snajperek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.8.1.6) Gecko/20071008 Ubuntu/7.10 (gutsy) Firefox/2.0.0.6
Jak wykonać stronę internetową? - chociaż patrząc jak biegle posługujesz się językiem ojczystym mam spore wątpliwości...
Zadań domowych nie rozwiązujemy!
Zadań domowych nie rozwiązujemy!
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
• Strona 1 z 1