Witam wszystkich odwiedzajacych moj temat:) jestem wdzieczny ze chociaz tu zajrzeliscie.
A teraz konkrety... zrobilem sobie strone w Photoshopie... ladna fajna itp:D przynajmniej tak mi sie wydaje, potem layera sobie zrzucilem zapisalem w *.jpg i zabralem sie za robienie strony w dreamweaver, uzylem standardu HTML.
Stworzylem ramke nadalem jej jako tlo wczesniejz robiony template... wsztystko ladnie poustawialem boarding na 0 ramek nie widac ale sa:D tak powinno byc... ale od momentu jak stworzylem strone mam problem... bo chcialbym zrobic aby na stronie byly ladowane teksty z plikow *.js badz bezposrednio z bazy SQL. Ta druga opcja bardziej mi pasuje. nie wiem jak to zrobic... czy ma ktos jakis pomysl:)
Robie strone ale jak rozwiazac moj problem? nie mam pojecia
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Robie strone ale jak rozwiazac moj problem? nie mam pojecia
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl) AppleWebKit/522.15.5 (KHTML, like Gecko) Version/3.0.3 Safari/522.15.5
- shadowmajk
- Z nami od: 11 sierpnia 2007, 21:53
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.6) Gecko/20070725 Firefox/2.0.0.6
[quote=]chcialbym zrobic aby na stronie byly ladowane teksty z plikow *.js[/quote]
Wyjątkowa bzdura i głupota... a co jeśli ktoś ma wyłączony JS - zobaczy sobie tylko tło
lepiej już z SQL - tu się kłania PHP i dostęp do bazy danych - jest to opisane praktycznie w każdym kursie PHP... nie ma sensu tego przepisywać ponownie.
Wyjątkowa bzdura i głupota... a co jeśli ktoś ma wyłączony JS - zobaczy sobie tylko tło
lepiej już z SQL - tu się kłania PHP i dostęp do bazy danych - jest to opisane praktycznie w każdym kursie PHP... nie ma sensu tego przepisywać ponownie.
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
• Strona 1 z 1