witam wszystkich!
Mam win 98 , używam Mozilla. Nie wiem dlaczego ale moje opisy aukcji na allegro są bez tła i zdjęcie jedno sie nie wyswietlanp. tu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30264741. Mimo ze link dobrze podany do zdjęć i tła. wszystkie obrazy które zamieszczam mam na serwerze interia. Bardzo proszę o doradztwo.
roberti
[html] tło i zdjęcia
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
[html] tło i zdjęcia
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; PL; rv:1.7.2) Gecko/20040803
- roberti
Re: tło i zdjęcia
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7) Gecko/20040803 Firefox/0.9.3
roberti pisze:witam wszystkich!
Mam win 98 , używam Mozilla. Nie wiem dlaczego ale moje opisy aukcji na allegro są bez tła i zdjęcie jedno sie nie wyswietlanp. tu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30264741. Mimo ze link dobrze podany do zdjęć i tła. wszystkie obrazy które zamieszczam mam na serwerze interia. Bardzo proszę o doradztwo.
roberti
Strona jest zrypana, bo dwa razy jest na stronie użyte <html><body> (wystarczy, że Allegro już raz to zrobiło - nie powtarzaj). Ponieważ strona jest kompletnie zepsuta - ma prawo się w ogóle nie wyświetlać. Sprawdziłem - tło się ładuje (Mozilla 1.7.2, Firefox 0.9.3). Nie widzę problemu - działa.
Aha! Widzę, że używasz FrontPage'a Radzę uważać - robi straszne błędy. Użyj może czegokolwiek innego (choćby kompozytora stron z Mozilli)
- zwierz
- Moderator
- Z nami od: 31 sierpnia 2003, 10:13
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; PL; rv:1.7.2) Gecko/20040803
Dzieki za info juz to poprawiłem. ale chyba mam problem z czymś innym , ponieważ nie moge otworzyc 80 porocent stron internetowych.Dostaje info ,że odnalezienie strony było niemozliwe..... Zainstalowałem: macromedia flash player i jave ale to tez nie pomaga. Bardzo prosze o sugestie , ponieważ sam z tym problemem sobie chyba nie poradze
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.2) Gecko/20040803 MultiZilla/1.6.4.0b
Anonymous pisze:Dzieki za info juz to poprawiłem. ale chyba mam problem z czymś innym , ponieważ nie moge otworzyc 80 porocent stron internetowych.Dostaje info ,że odnalezienie strony było niemozliwe..... Zainstalowałem: macromedia flash player i jave ale to tez nie pomaga. Bardzo prosze o sugestie , ponieważ sam z tym problemem sobie chyba nie poradze
ja bym postawił na szwankujące połączenie internetowe...
- Adrianer
- Moderator
- Z nami od: 15 maja 2002, 17:37
• Strona 1 z 1