MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Wstawianie szablonu z PS-a

Tematy specyficzne dla edytora stron Nvu i Kompozytora Stron z pakietu Mozilla

Moderator: Pomocy?!

Wstawianie szablonu z PS-a

Postautor: nenek133 » 09 marca 2012, 14:04

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.1.1) Gecko/20090715 Firefox/3.5.1

Witam

Posiadam szablony strony zrobionej w photo shopie (jeden pliczek o rozszerzeniu psd) i nie wiem jak go wrzucić w ten program aby to działało. Jest to strona robiona na zaliczenie, najlepsza będzie oficjalną stroną szkoły. Chyba że polecicie coś innego.

Z góry dziękuję za pomoc

Pozdrawiam ;)
nenek133
 
Posty: 1
Z nami od: 09 marca 2012, 14:02

Odp: Wstawianie szablonu z PS-a

Postautor: dexter » 09 marca 2012, 14:15

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:13.0) Gecko/20120308 Firefox/13.0a1

Problem podobny do tego.
dexter
Moderator
 
Posty: 7650
Z nami od: 02 października 2004, 21:30

Odp: Wstawianie szablonu z PS-a

Postautor: JanuszShop » 14 marca 2012, 19:40

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; WOW64; rv:10.0.2) Gecko/20100101 Firefox/10.0.2

musisz pociąć grafikę i ją zakodować.
JanuszShop
 
Posty: 33
Z nami od: 08 lutego 2012, 08:53

Odp: Wstawianie szablonu z PS-a

Postautor: Grzegorz » 16 marca 2012, 19:22

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:13.0) Gecko/20120313 Firefox/13.0a1

Dlaczego NVU miałby obsługiwać szablon będący grafiką we własnościowym formacie? Eksportuj do czytelnego w internecie formatu (png, jpg, gif), najlepiej odpowiednio pocięty.
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.

Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Grzegorz
Moderator
 
Posty: 7493
Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33


Wróć do Edytor stron Nvu

Kto jest online

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Exabot [Bot]

Przejdź do powiązanej strony

Nawigacja:

Stopka: