1. czy mi sie wydaje czy w wersji 1.6 Mozilli kompozytor stron nie potrafi wyslac strony na serwer
2. probowalem wiele razy i za kazdym razem efekt tes sam -- strona nie zostaje wyslalna a ja mam jakis komunikat w angielskim jezyku .
3. czy jest moze juz poprawka usuwajaca ten blad ??
Wysylanie strony
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Wysylanie strony
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98; Win 9x 4.90; Avant Browser [avantbrowser.com])
- e404e
Re: Wysylanie strony
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7a) Gecko/20031211
e404e pisze:1. czy mi sie wydaje czy w wersji 1.6 Mozilli kompozytor stron nie potrafi wyslac strony na serwer
2. probowalem wiele razy i za kazdym razem efekt tes sam -- strona nie zostaje wyslalna a ja mam jakis komunikat w angielskim jezyku .
3. czy jest moze juz poprawka usuwajaca ten blad ??
ad1. czy jestes pewien ze serwer to obsluguje, czy w jakies wczesniejszej wersji to dzialalo ? tak ? to w której?
ad2. hmm tak wrózka jestem i wiem o jaki komunikat z pośród tysiąca dostepnych ci chodzi
ZACYTUJ ten komunikat
- Ar't
- Z nami od: 27 listopada 2002, 13:07
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
niestety wersja standalone kompozytora, tez ma ta przypadlosc nie wysylania na serwer, ale jest to w koncu wersja dopiero w powijakach wiec nic dziwnego 
- nutado
- Z nami od: 18 grudnia 2002, 13:45
• Strona 1 z 1