Serwis aukcyjny Swistak.pl chętnie pomoże w promocji
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Serwis aukcyjny Swistak.pl chętnie pomoże w promocji
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.5) Gecko/20060719 Firefox/1.5.0.5
Chętnie umieścimy linki lub bannery przeglądarki Firefox, a że ruch u nas dosyć duży (ponad 800 tys. UU miesięcznie) to myślę, iż pozwoli to wypromować nie ukrywam również naszą ulubioną przeglądarkę. W zamian proponowalibyśmy dodanie do zbioru defaultowych wyszukiwarek w polskiej edycji wyszukiwarki aukcji na Świstaku. Myślę, że coraz więcej osób korzysta z naszego serwisu i byłoby to dla nich sporym ułatwieniem.
- Kuba83
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl; rv:1.8.1b1) Gecko/20060710 Firefox/2.0b1
Ja w takie sprawie napisałbym maila na adres: team@aviary.pl
- chłopczyk
- Z nami od: 30 lipca 2005, 21:35
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.5) Gecko/20060719 Firefox/1.5.0.5
O ile mi wiadomo, plugin do serwisu aukcyjnego może być tylko jeden w domyślnej paczce, a chyba Allegro jest jednak popularniejsze...
Proponuję otworzyć bug na http://bugs.aviary.pl, tam na pewno ktoś kompetentny odpowie.
Proponuję otworzyć bug na http://bugs.aviary.pl, tam na pewno ktoś kompetentny odpowie.
Bartosz Piec
- piecu
- Moderator
- Z nami od: 17 kwietnia 2003, 15:45
To fakt, że Allegro jest na razie popularniejsze, ale zapewne serwis Allegro nie byłby zainteresowany promocją Firefoxa. To smutne ale generalnie rzadko kiedy interesują się jakimś działaniem z którego nie mogą wyciągnąć ciężkiej kasy. A Świstak, i owszem, ceni funkcjonalność przeglądarki i chętnie pomoże w jej promocji.
Dzięki za odp. zamieszcze post na forum z bugami.
Dzięki za odp. zamieszcze post na forum z bugami.
- kuba83
• Strona 1 z 1