Byłoby fajnie gdyby Mozilla miała własny pasek tytułowy, wprawdzie to drobiazg, ale było by to ładniejsze.
Zauważyłem, że jest problem (czasami, rzadko) z wtyczkami. Pojawia sie ze wtyczek popelnil zla operacaje i dobrze by bylo zrestartowac nawigator, robie tak jak prosi zaznaczam aby sie to nie pojawialo i nadal jest. Przydal by sie tam przycisk, aby wylaczyl wtyczke, albo lepiej, pobral ja na nowo z serwera mozilli...
Pozatym Mozilla jest świetna i dziwie się wielu właścicielom stron internetowych, jak moga robic strone pod przegladarke (konkretnie badzIEwie) a nie pod specyfikacje, ja robie strone pod mozilla i wszystko jest OK nawet pod innymi przegladarkami!
-------zmieniony----------
Jeszcze jedna cpropozycja. Często (czasami) windowsowiacy mają problem z badzIEwiem, ponieważ chcą coś zrobić, a tu IE wykonal blad i tak w nieskonczonosc. Fajnie bylo by, gdyby po wpisaniu w adresie przegladarki np "D:" pojawily sie normalne foldery, a nie indeksy plikow, aby mozna bylo zmieniac nazwy, kopiowac pliki itp. Przy okazji mozna bylo by publikowac pliki przez protokul FTP w mozilli...
Pasek tytułowy; Wtyczki; FTP
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Pasek tytułowy; Wtyczki; FTP
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.6) Gecko/20040113
- krzychur
- Z nami od: 19 kwietnia 2004, 07:13
Re: Pasek tytułowy; Wtyczki; FTP
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040207 Firefox/0.8 (gazella)
krzychur pisze:Byłoby fajnie gdyby Mozilla miała własny pasek tytułowy.
?????
krzychur pisze:Zauważyłem, że jest problem (czasami, rzadko) z wtyczkami.
Nie instalowałeś przypadkiem plugina MKS Vir (ActiveX)?
- Ludwik
- Moderator
- Z nami od: 10 marca 2003, 10:05
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.6) Gecko/20040113
Pasek tytułowy, czyli to co jest na górze i własne przyciski _ [] X (no tak jak jest w windowsie na górze każdego okna, to w mozilli jest domyślnie).
A co do active X to i tak zadnego plugina nie instalowalem do mozilli
A co do active X to i tak zadnego plugina nie instalowalem do mozilli
- krzychur
- Z nami od: 19 kwietnia 2004, 07:13
• Strona 1 z 1