KLAPEK pisze:Proste? Nie! Mam płacić za produkt pośledniej jakości,
Tego typu teksty raczej nie służą idei wymiany rzeczowych doświadczeń. Prawda?
Daruj sobie...
Moderator: Pomocy?!
Przeglądarka: -
KLAPEK pisze:Proste? Nie! Mam płacić za produkt pośledniej jakości,
quiris pisze:KLAPEK pisze:Proste? Nie! Mam płacić za produkt pośledniej jakości,
Tego typu teksty raczej nie służą idei wymiany rzeczowych doświadczeń. Prawda?
Daruj sobie...![]()
![]()
KLAPEK pisze:O co ci chodzi, wyrażam moją opinię i to dopiero teraz, gdy temat sięgnąl już 10 strony!
quiris pisze:KLAPEK pisze:O co ci chodzi, wyrażam moją opinię i to dopiero teraz, gdy temat sięgnąl już 10 strony!
Rozumiem że chciałeś wyrazić swoją opinię, ale uczyniłeś to w lekceważący sposób. Ja to tak odebrałem. Gdybyś napisał, np. nie będę płacił za Operę, ponieważ nie ma middle clicka, nie ma możliwości dołączania rozszerzeń funkcjonalnych, gorzej od Mozilli renderuje strony, itd, to taka wypowiedź jako konstruktywna krytyka jest ciekawa, skłania do dyskusji, itd. A nie: jest pośledniej jakości i już. A dlaczego? Tego już nie przeczytaliśmy. Gdybyś chociaż napisał jest wg mnie pośledniej jakości, to taka wypowiedź daje się odczytać jako rzeczywiste wyrażenie własnej opinii.
Jeśli uważasz, że czepiam się to przepraszam, ale lubię czytać przytaczane rzeczowe argumenty, a nie puste frazesy
Locus pisze:Dyskwalifikujące jest dla mnie pożeranie miejsca przez banner reklamowy (na 15"!), a dlaczego miałbym wydawać sporo forsy, jeżeli mogę mieć dobrą przeglądarkę bez takich kosztów?
Green pisze:Bajki opowiadasz.
Płacisz chyba 120zetów, i masz bez bannera.
Proste? Proste!
Green
Anonymous pisze:Trochę szybsza?? Opera 7 jest znacznie szybsza od Moza (uruchomcie obie i łączcie się z tymi samymi stronami).
Anonymous pisze:W Mozie:
-beznadziejne w porównaniu do Opery okno transferów
Anonymous pisze:-brak możliwości pracy tylko i wyłącznie na panelach
Anonymous pisze:-Moza wcale nie jest taka doskonała i dokładna w wyświetlaniu stron
Anonymous pisze:(nie przytoczę jakiegoś porządnego przykładu,
Anonymous pisze:ale zobaczcie chociaż www.winxp.com.pl)
Anonymous pisze:-nie działa scroll w ostatnio odwiedzanych stronach (menu przy adresie)
Anonymous pisze:-czasem muszę 3 lub 4 razy prawokliknąć link==>otwórz w nowym panelu (lub oknie) aby Potwór zareagował
Anonymous pisze:-wolno się uruchamia
Anonymous pisze:-opery praktycznie nie trzeba konfigurować aby była wygodna
Anonymous pisze:-w O7 nie ma potrzeby instalowania jakiś pluginów
Anonymous pisze:-po szybkiej instalacji jest gotowa do pracy
Anonymous pisze:Trochę szybsza??
-Moza wcale nie jest taka doskonała i dokładna w wyświetlaniu stron (nie przytoczę jakiegoś porządnego przykładu, ale zobaczcie chociaż www.winxp.com.pl)
E2rd pisze:Skończmy wreszcie ten temat!
E2rd pisze:Jak ktoś używa Mozi naprawdę namiętnie, to ma ją dopasowaną do siebie jak ulał. I żadna Opera mu jej nie zastąpi. Odwrotnie (miłośnik Opery próbujący Mozilli) jest zapewne tak samo.
E2rd pisze:Cóż więc znaczy "bardziej intuicyjna"???
E2rd pisze:A na wszystko patrzy Wielki Brat z M$ i śmieje się do rozpuku, jak to mu się konkurencja wykańcza nawzajem...
JarekW pisze:http://g1s.w.interia.pl/linki.html
Anonymous pisze:Fajnie:
A: w mozilli nie ma x, y, z...
B: G prawda bo jest, tylko żeby mieć x potrzebujesz a, żeby działał y musisz zrobić to i to tu i tam, a sprawę z rozwiązuje multizilla......
Anonymous pisze:1. po co tyle kombinować? W O7 jest to na miejscu.
Anonymous pisze:A Moz nie ma dla mnie aż tak wielu ciekawych opcji, żeby chciało mi się tyle bawić. O7 wystarczy zainstalować.
Anonymous pisze:3. tak na prawdę gł. zaletą Moz jest to iż jest ona Op. S. co daje spore możliwości rozwoju, ale wiąże się z tym wiele wad....
Anonymous pisze:Fajnie:
2. to trochę jak wojna - win32 VS lnx, na forum tuxa i twierdzenie że w32 jest i tak lepszeale co tam i tak mnie zlinczują....... 8)
Anonymous pisze:3. tak na prawdę gł. zaletą Moz jest to iż jest ona Op. S. co daje spore możliwości rozwoju, ale wiąże się z tym wiele wad....
proc. pisze:Co do wojny O7 VS M, potworek ma jedną ogromną zaletę - oszczędność pamięci, nawet przy wielu panelach (praca na panelach to takie zboczenie każdego kto przez chociaż krótki czas używał Opery)
Zarejestrowani użytkownicy: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot]