Ludwik pisze: Uważam, że Operowcy nie przeszkadzają na forum Mozilli, czasem przeciwnie - wnoszą świeże spojrzenie. Tak samo mam nadzieję, że ja nie przeszkadzam na forum Opery.
No coz, nie musz sie ze mna zgadzac. Ja uwazam, ze forum Mozilli jest jak sama nazwa wskazuje dla mozillowcow a forum Opery jest jak sama nazwa wskazuje dla operowcow (czyli np nie dla Ciebie bo jestes przede wszystkim mozillowcem). Inaczej: forum mozillowcow jest w domenie mozillapl.org a operowcow w opera.com.
Ludwik pisze:Oczywiście trole nie są nigdzie mile widziane, ale nie o trolach tu mówimy. Mówimy o andolu, quirisie, nastym...
Oczywisice nie sa oni trollami tradycyjnymi
Ludwik pisze:I dziwisz się, że ktoś się obraża? Ty byś się nie obraził?
Nie. Andol ma pretensje dlaczego nie ma spowa o Operze a ja uwazam, ze w artykule o tytule "Firefox wystraszył Billa Gatesa" pisanie o Operze bylo by schizofrenia.
Podsumowujac: ja mam pretensje to tych, ktorzy maja pretensje o to, ze artykul o FF nie jest artykulem o Operze.
Ludwik pisze:Bardzo Cię Domelu przepraszam, mam duży szacunek do ciebie i twojej wiedzy, natomiast rzeczywiscie w tej kwestji zupełnie się z tobą nie zgadzam.
Alez oczywisice, to nawet bylo by bez sensu jakbys sie ze mna zgadzal (w kontekscie tego ze udzielasz sie na forum Opery). A moja wiedza nie ma tu nic do rzeczy