Z tym szybszym odpaleniem M$IE to nie do końca jest prawda. W tej chwili piszę z pracy z Win98se, gdzie zainstalowałem Mozillę 1.0.1 PL /jest też oczywiście M$IE 6.0 bo nie będę wksperymentował kastrując icon_wink.gif Windę -> zabieg może i się uda, ale pacjent umrze icon_smile.gif/ i muszę napisać iż Mozzi uruchamia się dużo szybciej, nawet bez QL, niż 'demon prędkości' M$IE icon_cool.gif
M$IE potrzebuje ładnych kilkunastu /kilkudziesięciu/ sekund by się odpalić icon_evil.gif -> czekam, czekam i szlag mnie trafia -> niestety do pewnych 'dobrych' stron trzeba użyć tego badziewia icon_evil.gif
Zatem na podstawie doświadczenia i z pracy i z domu stwierdzam że w Win98se Jaszczur odpala się szybciej niż M$IE icon_lol.gif
Hehe Mozilla RULEZ!! ale popatrz jakie problemy bede mial jak np wytne IE z Win XP (jelsli to zrobie - bo to b trudne) a poza tym Office nie zadziala i pare innych rzeczy np podglad obrazkow;) a to ze IE jest coraz bardziej zintegrowany to widac w kolejnych wersjach windy. No i bol kolejny jasne ze Mozilla szybasza jest bo ciagle ja poprawiaja a nie jak M$ spoczywaja na laurach piszac 'pusty' kod... Chodzilo mi o to ze IE wlacza sie szybciej w stosunku do Netscape 6 wlasnie z takich wzgledow.
Kolejna sprawa obrazil mnie a spodziwalem sie ze taki koles ktory chwali sie ze 'napisal' 2 ksiazki studjuje i ja wogole jestem dla niego marginesem:) bedzie w jakis dojrzalszy sposob sie wypowiadal a tu widac dlaczego mial taka ocene z polskiego na maturalnym (nad czym sam ubolewa)