Wojciech pisze:Oj Mości Tristanie, chyba przesadzacie. Zali nie ma u Waćpana w menu Plik nowej wiadomości Wyślij później? A zaś w menu Plik okna głównego pozycyji Wyślij niewysłane wiadomości?
Owszem, jest. ale to nie rozwiązanie dla mojego ojca. On się zupełnie nie zna na komputerach. Klikanie w obrazek jeszcze przejdzie, ale łażenie po menu, jak jest dupny przycisk WYŚLIJ nie chodzi w grę. w OE działa mu po WYŚLIJ.
Wojciech pisze: Rozumiem, iż chciałbyś Waszmość owe funkcyje na pasku ikon posiadać, jednakowoż nie jest to chyba przypadłość użyteczność Jaszczura zacnego przekreślająca?
Dla mnie nie, bo ja używam i tak klawiatury

. Ale dla mojego ojca zdecyowanie.
Wojciech pisze: A względem natręctwa hasłowego Jaszczur tu bez winy; samem z modemu przy hawaryi sieci mojej korzystał i żadnych takowych indagacyj Jaszczur nie prowadził (onet, polbox), z czego wnioskuję, że to Waćpana serwer takie fanaberie wyczynia.
Jaki serwer? O czym Ty mówisz? Mozia pyta o hasło zanim jeszcze zacznie się łączyć. Nie ma opcji ,,zapamiętaj hasło'' i pyta za każdym razem. Ja używam Nietoperza i działa mu pamiętanie, w OE też jest taka opcja, w Mozi nie ma

mgr inż. inż. Ja