A moze by tak ...
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
A moze by tak ...
Przeglądarka: -
Amoze by tak stworzyc katalog odnosnikow do stron z jednej strony zgodnych z w3c i wyswietlanych poprawnei przez potworka. Jednoczesnie wyswietlajacych banery MOzilli na przyklad ... hdzies w serwisie mozillapl.org ... nei wiem sam ile to ma sensu, bo Ci ktorzy tu zagladaja raczej nie musza byc przekonywani o wyzszosci mozilli nad swietami ... nie cos popirdzielilem
Ale efekt jaki robi np. Alexa i related links jest czasami trudny do przewidzenia... to tylko taka looooozna propozycja ...
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
A może byś tak...
sformułował Twoją propozycję w sposób nieco bardziej precyzyjny? Wybacz, ale niewiele z niej zrozumiałem, i obawiam się, że nie tylko ja.
Pozdrawiam.
- Wojciech
- Moderator
- Z nami od: 28 sierpnia 2002, 09:32
Re: A moze by tak ...
wariat pisze:Amoze by tak stworzyc katalog odnosnikow do stron z jednej strony zgodnych z w3c i wyswietlanych poprawnei przez potworka(...)
Jesli dobrze zozumiem to juz jest w pewnym sensie taka strona (moze tylko jest odwrotnie
oczywiscie mozna bylo by pomyslec nad rozszezeniem tego.
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
• Strona 1 z 1