MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

A moze by tak ...

Propagowanie produktów z rodziny Mozilli

Moderator: Pomocy?!

A moze by tak ...

Postautor: wariat » 01 grudnia 2002, 02:49

Przeglądarka: -

Amoze by tak stworzyc katalog odnosnikow do stron z jednej strony zgodnych z w3c i wyswietlanych poprawnei przez potworka. Jednoczesnie wyswietlajacych banery MOzilli na przyklad ... hdzies w serwisie mozillapl.org ... nei wiem sam ile to ma sensu, bo Ci ktorzy tu zagladaja raczej nie musza byc przekonywani o wyzszosci mozilli nad swietami ... nie cos popirdzielilem ;-) Ale efekt jaki robi np. Alexa i related links jest czasami trudny do przewidzenia... to tylko taka looooozna propozycja ...
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
wariat

Z nami od: 09 maja 2002, 20:01

A może byś tak...

Postautor: Wojciech » 02 grudnia 2002, 11:45

sformułował Twoją propozycję w sposób nieco bardziej precyzyjny? Wybacz, ale niewiele z niej zrozumiałem, i obawiam się, że nie tylko ja.
:-? Pozdrawiam.
Wojciech
Moderator

Z nami od: 28 sierpnia 2002, 09:32

Re: A moze by tak ...

Postautor: Domel » 02 grudnia 2002, 12:49

wariat pisze:Amoze by tak stworzyc katalog odnosnikow do stron z jednej strony zgodnych z w3c i wyswietlanych poprawnei przez potworka(...)

Jesli dobrze zozumiem to juz jest w pewnym sensie taka strona (moze tylko jest odwrotnie :)): http://mozillapl.org/index.php?name=Moz ... iew=online
oczywiscie mozna bylo by pomyslec nad rozszezeniem tego.
Domel

Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10

Wróć do Promocja