MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

VivaMozilla szuka redaktora naczelnego

Propagowanie produktów z rodziny Mozilli

Moderator: Pomocy?!

VivaMozilla szuka redaktora naczelnego

Postautor: GmbH » 12 czerwca 2006, 19:58

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20060608 Minefield/3.0a1

"Serwis VivaMozilla szuka redaktora naczelnego. Do czasu znalezienia takowego publikacja strony zostaje zawieszona.

Z racji przytłaczających coraz bardziej mnie obowiązków zawodowych, oddalających się z dnia na dzień od tematyki komputerowej, a także mozillowej, nie jestem w stanie prowadzić dalej serwisu VivaMozilla. Nie mam jednak sumienia go zamknąć - VM to kawał historii Mozilli w Polsce. Strona startowała gdy ludzi używających Mozilli w Polsce była zaledwie garstka - około 40 tysięcy osób. Teraz jest nas ponad 2,5 miliona. To duży postęp, którego udziałem była także VivaMozilla. O zainteresowaniu serwisem świadczy także jego oglądalność w okresie "shakowania", wciąż istniejące podstrony codziennie przeglądało kilkadziesiąt do kilkuset osób.

Jeżeli uważacie tak jak ja,że VM powinna trwać i chcecie w tym pomóc, proszę o zgłaszanie się. Osób które naprawdę chciałyby pisać o Mozilli, osób z pomysłami na nowe elementy tej strony, programistów PHP, które lepiej niż ja potrafiłyby te pomysły wprowadzić w życie.

Mam nadzieję, że uda się znaleźć takich ludzi. Sam jednak przynajmniej na razie nie mogę się udzielać. Ograniczę się jednak do finansowania strony: serwer będę opłacał tak jak dotąd.

Kontaktować się proszę ze mną przez komentarze pod tym newsem:

http://vivamozilla.civ.pl/newsy.php?id=141

Konrad Karpieszuk"
GmbH

Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38

Wróć do Promocja