MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

K-Meleon po polsku + dodatki

Propagowanie produktów z rodziny Mozilli

Moderator: Pomocy?!

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: Matt_k-m » 23 stycznia 2011, 13:55

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.14pre) Gecko K-Meleon/1.7.0

Ona pisze:Dotychczas korzystałam z wersji 1.5.4 postanowiłam odświeżyć i zainstalowałam 1.6 preBeta


Napisz dokładnie co zrobiłaś, czy odinstalowałaś 1.5.4, gdzie wypakowałaś 1.6 preBeta. Przydałaby się też informacja o profilu. Z menu przeglądarki wybierz Edycja > Zarządzanie profilami; jest tylko jeden o nazwie "default" czy jest ich więcej?

Ona pisze:i tu zaczynają się schody ponieważ nie mogę wejść w "menu", narzędzia itp. Nie mam ich na psaku a klikając f2 - wyskakuje okienko z komunikatem:
XML Parsing Error: undefined entity
Location: chrome://kmprefs/content/pref.xul
Line Number 4, Column 1:<dialog xmlns="http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul"


Możesz spróbować naprawić chrome. W tym celu zainstaluj ponownie wersję 1.5.4.

Ona pisze:i śledząc wątek nie mogę też zlokalizować polskiego pakietu lokalizacyjnego.


Jest dostępny dla preBeta. Do Beta 1 ani 2 nie ma. Gdy będzie wiadomo, że nie zostaną wprowadzone nowe opcje w kolejnych wydaniach, wtedy przygotuję pakiet. Nie radzę kopiować pakietu lokalizacyjnego preBeta do wersji Beta, bo mogą być problemy.

Ona pisze:I także mam problem w tej wersji z JavaScriptem i nieodpowiadającym skrypcie:(


Próbowałaś wykonać instrukcję z posta powyżej viewtopic.php?p=199500#p199500

1.6preBeta nie ma instalatora, zwyczajnie wypakowuje się katalog w wybranym miejscu i uruchamia przeglądarkę, klikając k-meleon.exe. Jak chcesz bezpiecznie wypróbować 1.6, najwygodniej będzie pobrać wersję Beta2 bez instalatora (archiwum 7zip) i postępować tak jak napisałem zdanie wcześniej. Dotychczasowa instalacja K-Meleona nie zostanie naruszona.
Matt_k-m
 
Posty: 50
Z nami od: 22 października 2008, 19:21

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: Matt_k-m » 28 stycznia 2011, 10:31

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.17pre) Gecko K-Meleon/1.6.0

Poprzednie wersje rozwojowe Adblock Plusa i najnowsza (1.3.5a2.149) naprawiają kilka problemów. M.in. działają lewy i środkowy przycisk myszy z ikoną rozszerzenia na pasku stanu i pasku narzędzi.
Repozytorium wersji rozwojowych

Pełna lista naprawionych problemów wygląda teraz następująco:

    * Restored status bar icon's left-click functionality
    * Fixed: "Open menu" as left-click action on toolbar icon doesn't work
    * Fixed middle-click processing on toolbar and status bar icons
    * Fixed: abp: links do not work
    * ABP icon state now works correctly with multiple windows
    * Issue reporter succeeds sending a report
    * About dialog is available now
    * Links will open correctly in a K-Meleon tab now

AKTUALIZACJA

Najnowsze testowe wydanie Adblock Plusa naprawia większość problemów. Wszystkie wydania są dostępne w siedmiu wersjach językowych, w tym po polsku.

Zachęcam do testowania i zgłaszania błędów.

Obrazek

Obrazek
Matt_k-m
 
Posty: 50
Z nami od: 22 października 2008, 19:21

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: PAQ » 29 stycznia 2011, 02:41

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.1.17pre) Gecko K-Meleon/1.6.0

Witam,

Mam zapytanie. Mam K-Meleona 1.6.0 Bete2. Zaimplementowalem juz szereg pluginow,kpluginow etc. (no od dluzszego czasu z KMeleona korzystam). Moje pytanie dotczy SearchBaru. Skonfigurowalem go juz - ze bez problemu szuka po PL stronach :)
Natomiast czy jest mozliwosc aby wpisany w Searchbar text - znikal po ponownym nacisnieciu kursorem na searchbar ?

Obecnie wyglada to tak.
Wpisuje "Przykladowe Zapytanie" w SEARCHBAR.
Obrazek

I teraz chcialbym aby podobnie jak w Firefoxie (czy Operze) po ponownym wejsciu kursorem na SEARCHBAR - wpisany tam text znikal z automatu.
Obecnie nie da sie tego textu nawet zaznaczyc Ctrl-A, i zdeletowac zeby bylo szybciej. Jedyna opcja to zaznaczyc ten text kursorem myszy - caly i dopiero skasowac. Nie musze mowic ze to troche meczace. Chodzi mi po prostu o automatyzacje ktora wiele ulatwi (jak sie wiele razy czegos szuka).

Czy da sie to jakos zrobic ?
PAQ
 

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: Matt_k-m » 29 stycznia 2011, 11:06

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.17pre) Gecko K-Meleon/1.6.0

PAQ pisze:Jedyna opcja to zaznaczyc ten text kursorem myszy - caly i dopiero skasowac.

Wystarczy, że ustawisz kursor w polu wyszukiwania. Tekst zostanie podświetlony i nie trzeba go usuwać tylko od razu można wpisywać szukaną frazę. Tak samo jest w przypadku paska adresu przeglądarki. Z jego poziomu też można szukać: wpisz zapytanie i wciśnij Ctrl + G. Menu wyboru wyszukiwarek wyświetla się po naciśnięciu prawym klawiszem myszy na ikonie Ziemi.
Matt_k-m
 
Posty: 50
Z nami od: 22 października 2008, 19:21

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: Gość » 29 stycznia 2011, 19:34

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.1.17pre) Gecko K-Meleon/1.6.0

No wlasnie nie do konca jest jak piszesz - dlatego zapytalem.
Klikniecie (ustawienie kursora) w polu SearchBara - wcale nie powoduje podswietlenia poprzedniego zapytania, tylko powoduje "aktywny kursor" - czyli migotanie kursora w polu SearchBar. Dopiero tutaj trzeba klikac LPM zeby ten text podswietlil sie - i w momencie wpisywania nowej frazy - zostal z automatu zastapiony.

Taki sposob dzialania jest do zaobserwowania w Firefoxie i Operze. Jak wiemy jest to b.wygodny sposob.

Odnosnie Ctlr G - tak wiem. Natomiast zastanowmy sie - czy to jest ta wlasnie kompaktowosc uzycia interfejsu ? No wlasnie :shock: NIE. Ja wiem ze moge sobie skrotami w Kmeleonie i dzialac poprzez MultiSearch, ale mnie zupelnie nie o to chodzi.

Chce sie dowiedziec czy mozna dokonac uproszczenia zeby SEARCHBAR w Kmeleonie zachowywal sie tak jak zachowuje sie Searchbar w Firefoxie.
Zeby obsluga byla intuicyjna. Przeciez instalujac chociazby AdBlocka (Vladimira) - bedzie on dzialal tak samo w Firefoxie jak i w Kmeleonie (oczywiscie odpowiednia wersja). Dlatego chce, zeby SearchBar rowniez dzialal w taki sam sposob.

Da sie ? :ugeek:
Gość
 

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: Matt_k-m » 29 stycznia 2011, 20:43

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.14pre) Gecko K-Meleon/1.7.0

Gość pisze:No wlasnie nie do konca jest jak piszesz - dlatego zapytalem.
Klikniecie (ustawienie kursora) w polu SearchBara - wcale nie powoduje podswietlenia poprzedniego zapytania, tylko powoduje "aktywny kursor"


Ustawienia systemowe? W K-Meleonie nie ma opcji zmiany zachowania po kliknięciu na pasku adresu/wyszukiwania.

Gość pisze:Chce sie dowiedziec czy mozna dokonac uproszczenia zeby SEARCHBAR w Kmeleonie zachowywal sie tak jak zachowuje sie Searchbar w Firefoxie.
Da sie ?


Jak zapewne zauważyłeś, K-Meleon nie jest Firefoksem, a pasek wyszukiwania jest wtyczką (k-plugin) napisaną specjalnie dla K-M i działa tylko z nim. Należy liczyć się z tym, że nie wszystko będzie takie samo jak w przeglądarce x czy y. O ile mi wiadomo twórca dodatku nie zaimplementował skrótu klawiszowego. Najlepiej zwrócić się do niego z pytaniami, co może być jednak trudne, bo od dawna nie pojawia się na forum.

Dla zainteresowanych nieco bogatszymi możliwościami, jak słowa kluczowe, szybka zmiana kolejności wyszukiwarek, historia zapytań itp. jest dodatek Search+. UWAGA: zastępuje on oryginalne search.kmm dlatego dobrze jest wykonać kopię zapasową tego makra przed instalacją dodatku.
Matt_k-m
 
Posty: 50
Z nami od: 22 października 2008, 19:21

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: Gość » 30 stycznia 2011, 01:13

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.1.17pre) Gecko K-Meleon/1.6.0

Matt,

Na wstepie - nie mialem zamiaru nikogo urazic. Tym bardziej troche nie na miejscu jest twoja sugestia ze KMeleon nie jest Firefoxem, to troche niepotrzebne wycieczki w moja strone. :geek: Dla twojej informacji calkiem spora czesc tlumaczen (nie wszystkie) glownej strony KMeleona na PL, to moja robota. Jak zatem widzisz wspieram ten projekt (tlumacze dokumentacji) i raczej osiagnalem juz jakis poziom skoro sam implementuje sobie makra.

Moje pytanie mialo charakter czysto informacyjny. Na zasadzie - CZY DA SIE TO ZROBIC. Czy moze juz ktos to zrobil, a ja po prostu o tym nie wiem. I tu lezy sedno. Przy KMeleonie nie da sie wiedziec wszystkiego - zawsze. Wlasnie z powodu wielu utrudnien w implementacji poszczegolnych elementow (czy to makra, czy to themes, czy pluginy) - bo nie zawsze wszystko dziala jak trzeba i nalezy samemu do tego dochodzic, jak zrobic zeby dzialalo (polecam plugin QuickNote zeby dzialal jak w FFoxie - troche trzeba podzialac).

Ale do tematu. Odnosnie SearchBara - juz dosc dawno zauwazylem jego zanizona niestety tutaj funkcjonalnosc. Dlatego zadalem pytanie. Przy intesywnym korzystaniu z wyszukiwarki, to BARDZO CENNA funkcja. Chodzi glownie o przyspieszenie pracy podczas wyszukiwania ---> bo zaznaczanie textu zeby go skasowac to przy wielu wyszukiwaniach po prostu meczace.

Oczywiscie ze KMeleon nie jest FFoxem :) Baaa, moze nawet dzieki swojej pozornej zawilosci - zniechecic wielu potencjalnych uzytkownikow.
Ja na szczescie juz dawno dawno temu - sie nie zniechecilem. Niemniej to nie oznacza ze wiem wszystko o wszystkim. W dalszym ciagu UCZE SIE KMeleona. ;) NIe traktuj moich pytan jako ataku czy wychwalania jednej przegladarki nad druga - bo nie o to mi chodzi, a kazdy ma wybor z czego korzysta - wiec to kwestia gustow - a jak wiadomo, o gustach sie nie dyskutuje.

pozdrawiam 8-)
Gość
 

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: Matt_k-m » 30 stycznia 2011, 20:36

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.17pre) Gecko K-Meleon/1.6.0

Gość pisze:Na wstepie - nie mialem zamiaru nikogo urazic.


Wcale nie czuję się urażony.

Gość pisze:Tym bardziej troche nie na miejscu jest twoja sugestia ze KMeleon nie jest Firefoxem, to troche niepotrzebne wycieczki w moja strone.


Nie ma o co się spierać, naprawdę :)

Gość pisze:Dla twojej informacji calkiem spora czesc tlumaczen (nie wszystkie) glownej strony KMeleona na PL, to moja robota.


I chwała ci za to. Do tej społeczności przy odrobinie dobrej woli i wolnego czasu może się przyłączyć każdy jako tester, tłumacz, grafik, twórca dodatków...

Gość pisze:Moje pytanie mialo charakter czysto informacyjny. Na zasadzie - CZY DA SIE TO ZROBIC.


Odpowiedziałem wedle mojej najlepszej wiedzy.

Gość pisze:(polecam plugin QuickNote zeby dzialal jak w FFoxie - troche trzeba podzialac).


Myślę, że mógłbyś się podzielić tą informacją. Pewnie znalazłyby się osoby tym zainteresowane.

Gość pisze:W dalszym ciagu UCZE SIE KMeleona.


Nie ty jeden. Użytkownicy po latach korzystania z przeglądarki odkrywają coś nowego. Na forum jest choćby temat "learning new stuff every day".
Z tym (nie)podświetlaniem to dziwna sprawa. Pod siódemką jest tak jak napisałem wcześniej. Nie mam jak sprawdzić na viście.
Matt_k-m
 
Posty: 50
Z nami od: 22 października 2008, 19:21

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: PAQ » 30 stycznia 2011, 20:59

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.1.17pre) Gecko K-Meleon/1.6.0

Dziekuje za odpowiedz :)
Ah rozumiem. Moze pod 7-ka inaczej sie zachowuje. Ja chcac nie chcac - "jade" na Viscie 8-) To moze tlumaczyc - roznice w zachowaniu sie pola SearchBar. Eh no nic. WIdocznie nic sie nie poradzi :) A szkoda.

Ps. Odnosnie Quicknote. Mysle ze nie mam specjlanie sie czym chwalic :) Udalo mi sie ustabilizowac prace dodatku pod Vista. Niemniej wciaz nie udalo mi sie rozwiazac kwestii ikony na glownym toolbarze (np tak jak daje ikone AdBlock) - aby dostep do QN byl podobnie intuicyjny jak w FFox. Pracuje nad tym :) Dam znac - jak cos na to poradze :)

Kilka moich spostrzezen odnosnie KMeleona.

Ma on szanse stac sie Pelnoprawna konkurencja (tylko nie chwytajcie mnie za slowa) ;) dla FFoxa, Opery czy Safari. Obecnie wg mnie - czego brakuje to:

- Menedżer Zakładek - az sie prosi o rozszerzenie - by funkcjonowal jako sprawny i zawsze dostepny katalog (via OPERA) - obecny jest zbyt prosty w sensie budowy.
- Przeciaganie elementow z URL prosto na pasek (intuicyjne dodawanie)
- Implementacja zmian - uproszczenie - takich rzeczy jak pluginy etc. Automatyzacja. No i oczywiscie SKINS. Bo obecne - no powiedzmy sobie szczerze traca myszka i sa daleko daleko za konkurencja.

Gdyby poprawic te 3 Elementy - mielibysmy produkt, ktory przyciagnie szeroka rzesze uzytkownikow. Takich, ktore drobne utrudnienia w konfiguracji, odstraszaja. Bo jak wiemy KMELEON jest rewelacyjna przegladarka, ale wymaga troche trudu :) Poza tym w czasach Visty i Win7 az sie prosi o jakas ultra nowoczesna skorke spelniajaca wymagania uzytkownikow :)
-
PAQ
 

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: luk3Z » 08 marca 2011, 15:49

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.17pre) Gecko K-Meleon/1.6.0 XpcomViewer/0.8.9

Witam serdecznie!

Widzę, że to mój pierwszy post
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że używam KM od dobrych kilku lat (ze względu na jej szybkość i dlatego, że nie zwalnia po dodaniu kilkudziesięciu dodatków - obecnie mam w KM 160 takowych). Wg mnie największą zaletą KM jest obsługa hotlinków - przez to polubiłem tę przeglądarkę. Loadera do KM nie używam ale może spróbuję, bo przeglądarka FF ostatnio poprawiła swoją szybkość dzięki GPU.
W najnowszej becie 1.6b2 AdBlock już działa.

Dodatki do KM: kmext.sourceforge.net
AdBlock https://adblockplus.org/devbuilds/adblockpluskmeleon

Skin iFox prezentuje się bardzo okazale (paczka ze skinami K-Meleon 1.6.0 Skin Extension (2.0).7z na stronie projektu):
http://img251.imageshack.us/i/kmeleon.jpg

Jak przyśpieszyć KM 1.6b2 -> http://kmeleon.sourceforge.net/forum/read.php?1,114722

Pozdrawiam :)

Edit:
Właśnie uruchomiłem Loader i muszę przyznać, że takiego efektu się nie spodziewałem.
KM mi staruje w mniej niż 1 sek., a do tej pory były to 3 sek. Tyle lat używam tej przeglądarki, a dzisiaj się przekonałem co daje mi Loader (myślałem, że to niepotrzebny zrzeracz pamięci). Poprostu jednym słowem: MASAKRA!
luk3Z
 
Posty: 1
Z nami od: 24 października 2006, 18:40
Lokalizacja: Polska

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: Gość » 17 czerwca 2011, 20:04

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.9.1.17pre) Gecko K-Meleon/1.6.0

Adblock Plus 1.3.8 http://adblockplus.org/en/kmeleon naprawia kilka błędów i teraz działa wyśmienicie 8-)
Gość
 

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: Gość » 22 lipca 2011, 12:44

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.18) Gecko K-Meleon/1.7

Pojawiły się interesujące rozszerzenia jak LastPass Lite, TOR dla K-Meleona, Scrapbook czy Chromium Embed. Te i wiele innych rozszerzeń można pobrać z oficjalnej bazy dodatków.
Gość
 

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: Martinii » 09 listopada 2011, 09:24

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.14pre) Gecko K-Meleon/1.7.0

Witam,

Od kilku dni bawie sie k-meleonem (1.7a2) i mam pytanie odnisnie AdblockPlus. Sciagnalem i zainstalowalem najnowsza wersje dodatku i nie wyswietla mi sie ikona na pasku... Wyglada to tak:
Obrazek

Ikona jest jakby pusta. Ale Adblock dziala, mozna wejsc w opcje:
Obrazek

Co wiec jest nie tak, ze ikona sie nie wyswietla? Drugie pytanie brzmi: co zrobic aby Adblock byl po polsku? Kilka postow wyzej matt_k-m pisze:
Wszystkie wydania są dostępne w siedmiu wersjach językowych, w tym po polsku.


Ja jednak nie widze polskiej lokalizacji na stronie skad sciagalem Adblocka (link), a takze opcji wyboru jezyka w samej wtyczce...

Pozdrawiam
Martinii
 
Posty: 25
Z nami od: 19 lutego 2005, 21:43
Lokalizacja: Poznań

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: Matt_k-m » 09 listopada 2011, 20:07

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.20pre) Gecko K-Meleon/1.6.0

Martinii pisze:Co wiec jest nie tak, ze ikona sie nie wyswietla?


Wersja Adblock Plusa 1.3.8a.172 z repozytorium wersji rozwojowych jest ostatnią najnowszą, która działa z K-Meleonem 1.7a2. Jak zaznacza sam autor, nie jest to wersja w pełni działająca. Brak ikony rozszerzenia jest jednym z objawów.

Martinii pisze:Drugie pytanie brzmi: co zrobic aby Adblock byl po polsku?


Wyłącz K-M, otwórz w notatniku plik adblockplus.manifest i postaw znak # przed wszystkimi liniami zaczynającymi się od wyrazu "locale" oprócz poniższej linii:

Kod: Zaznacz cały
locale    adblockplus pl jar:adblockplus.jar!/locale/pl/


następnie zapisz plik i włącz przeglądarkę.

Począwszy od wydania 1.3.5, ABP działa tylko z K-M 1.6.
Najnowszą wersję ABP można zawsze pobrać z https://adblockplus.org/en/kmeleon
Matt_k-m
 
Posty: 50
Z nami od: 22 października 2008, 19:21

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: Martinii » 10 listopada 2011, 10:15

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.14pre) Gecko K-Meleon/1.7.0

Ok, polska wersja jest. Dzieki.
Martinii
 
Posty: 25
Z nami od: 19 lutego 2005, 21:43
Lokalizacja: Poznań

K-Meleon 1.8

Postautor: Matt_k-m » 03 stycznia 2014, 11:08

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:25.0) Gecko/20100101 K-Meleon/1.8.0

Po okresie hibernacji K-meleon wraca do życia! :)

Wczesna wersja rozwojowa 1.8.0 (build 11) bazująca na silniku Gecko 25 do pobrania -> https://app.box.com/s/spnoy1d4dfsnicgbytan - archiwum należy wypakować do osobnego katalogu i uruchomić przeglądarkę, klikając k-meleon.exe.

Lista bugów i braków -> http://kmeleon.sourceforge.net/forum/list.php?2
Matt_k-m
 
Posty: 50
Z nami od: 22 października 2008, 19:21

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: Grzegorz » 03 stycznia 2014, 19:01

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0

Miałem poważne wątpliwości czy podołają - dobrze wiedzieć, że coś się dzieje.
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.

Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Grzegorz
Moderator
 
Posty: 7493
Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: jan6060 » 14 stycznia 2014, 04:48

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.24pre) Gecko/20100228 K-Meleon/1.5.4

te wasze rady to o d..... rozbić
jan6060
 

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: KLAPEK » 15 stycznia 2014, 12:07

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:29.0) Gecko/20100101 SeaMonkey/2.26a1

O :o
Ale się mądrze wypowiedziałeś...
Jak chcesz by rady odniosły skutek to wpierw zaktualizuj swojego przedpotopowego k-meleona.
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
KLAPEK
Moderator
 
Posty: 2149
Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
Lokalizacja: ~/seamonkey

Odp: K-Meleon po polsku + dodatki

Postautor: MichasQ » 24 lutego 2015, 15:00

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

Witam,
Chciałbym zapytać czy jest możliwość spolszczenia K-meleon 74?
Pozdrawiam
MichasQ
 

PoprzedniaNastępna

Wróć do Promocja

Kto jest online

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

Przejdź do powiązanej strony

Nawigacja:

Stopka: