problem z kopiowaniem
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 2 • 1, 2
problem z kopiowaniem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7
Mam strasnie denerwujacy problem;/ kiedy skopiuje jakis adres zaluzmy byl zapisany w notatniku i chce go przekopiowac do FF to sie nieda. Tak samo jest jak chce uzupelnic jakis formularz a dane mam zaluzmy w mailu i kopiuje z mmaila czesc tekstu to gdy proboje wkleic do pola w ff to sie nie da;/ (nie jest to wina formularza bo tak jest na kazdej stronie ;/ co z tym robic?? jak wlaczyc kopiowanie.
a tak przy okazji jak wylaczyc auto uzupelnianie w wbudowaniej wyszukiwarce google??
z gory dzieki za pomoc!
a tak przy okazji jak wylaczyc auto uzupelnianie w wbudowaniej wyszukiwarce google??
z gory dzieki za pomoc!
- shadyy2k4
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b4) Gecko/20050908 Firefox/1.4
To się dzieje zawsze, czy tylko czasami, albo właśnie w tej chwili natrafiłeś na ten problem? Bo jeśli tylko czasami, albo pojawił się nagle, to być może natrafiłeś na znany i tajemniczy feler Fx i jedyne, co możesz zrobić, to zignorować go. Natomiast jeśli problem się utrzymuje, to mogę jedynie polecić to: Standardowa Diagnostyka.
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b5) Gecko/20051006 Firefox/1.4.1
Hmm... to już przechodzi w prawdziwą epidemię
Może wszyscy aktualizowaliście ostatnio jakieś rozszerzenie i to ono robi takie psikusy? Jesteście pewni, że Standardowa Diagnostyka nie pomaga?
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8b5) Gecko/20051006 Firefox/1.4.1
No właśnie, bo w 1.5 coś mi haseł nie zapamiętuje pomimo to, iż mam ustawioną taką opcję
więc przydało by się jakąś nowszą wersję zainstalować, ale jak znów będzie ten problem z kopiowaniem to nie ma po co...
- Gość
Problem z KOPIUJ - WKLEJ W Mozilli 1.5.0.2 !!!
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
w explorerze jest ok... czemu w Firefoxie nie można?? POMOCY!!
- Karolia
• Strona 1 z 2 • 1, 2