MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

AdBlock blokuje mi miniaturki obrazków jpg

Dodatki rozszerzające funkcjonalność i schematy wyglądu Mozilli Firefox

Moderator: Pomocy?!

AdBlock blokuje mi miniaturki obrazków jpg

Postautor: masiej » 21 października 2005, 00:12

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7

Witam. W AdBlocku Plus 0.5.9 pl zaimportowałem FiltersetG i nie wyświetla mi obrazków. Np. w sklepie internetowym w miejscu gdzie powinien być obrazek jakiegoś produktu to jest puste miejsce i gdy klikam tam prawym i - Pokaż obrazek - to mi go wyświetla w nowym oknie (tzn. w tym samym, tylko że w lewym górnym rogu, a reszta strony biała). Wyłączałem AdBlocka, odświeżałem stronę i dalej to samo. Odinstalowałem Firefoxa, usunąłem go z C:\Program Files i z C:\Documents and Settings\User\Dane aplikacji i zainstalowałem ponownie już bez AdBlocka, ale dalej nie chce mi wyświetlać tych miniaturek jpg-ów. Na stronkach z tapetami też są puste miejsca zamiast miniatur. Proszę o pomoc.
masiej

Z nami od: 07 lutego 2005, 20:25

Postautor: teo » 21 października 2005, 00:47

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050920 Firefox/1.0.7

Jeżeli zainstalowałeś Fx na nowym profilu i nie wyświetla ci .jpg, to znaczy, że pawdopodobnie w opcjach Fx nie zaznaczyłeś "Pobieraj obrazki". Jeżeli masz tę opcję zaznaczoną i nadal występują takie objawy, to walnięta jest strona.
Obrazek
teo
Moderator

Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15

Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa