Tło
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Tło
Przeglądarka: -
W menu w "Format/Kolory strony i tła" ustawiam "Adres URL jest względny w stosunku do adresu strony", przechodzę na zakładkę "Źródło" i widzę, że tłem strony jest lok plik lokalny z mojego komputera. Z powrotem wchodzę do opcji i widzę, że jest ona odznaczona. I tak w kółko... Mam Mozillę 1.2.1 pod Linuksem.
I believe that all government is evil, and that trying to improve it is largely a waste of time.
H.L. Mencken
H.L. Mencken
- Nerf
- Z nami od: 14 stycznia 2003, 22:25
Tła ciąg dalszy
Wygląda na to, że opcja ta jest po prostu jakoś wyłączona. Pozostaje jednak ręczna edycja. 
- Wojciech
- Moderator
- Z nami od: 28 sierpnia 2002, 09:32
Re: Tła ciąg dalszy
Wojciech pisze:Wygląda na to, że opcja ta jest po prostu jakoś wyłączona. Pozostaje jednak ręczna edycja.
Ejj - specjalnie czekalem na Mozille 1.4 sadzac (naiwnie jak sie okazalo), ze zostanie to poprawione, a tu klops - jak nie dzialalo, tak nie dziala
Ale dziwne jest to, ze dla dowolnych odnosnikow dziala poprawnie (mozna ustawic adres bezwzgledny), a dla tla nie da rady
Jacek
- Jacek
- Z nami od: 01 lipca 2002, 22:20
też tak mam
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.5) Gecko/20031020
Używam Mozill 1.5 pl i tez mam ten problem ze sciażkami do tła, zarówno w wersji pod win jak i Linuksa
Wkurza mnie to niemiłosiernie..... grrrr
- Zibic
Re: też tak mam
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win 9x 4.90; PL; rv:1.5) Gecko/20031007
Zibic pisze:Używam Mozill 1.5 pl i tez mam ten problem ze sciażkami do tła, zarówno w wersji pod win jak i LinuksaWkurza mnie to niemiłosiernie..... grrrr
A mnie niemiłosiernie wkurza graficzne tło na stronach. Tu wielka przewaga Jaszczura nad badzIEwiem: Jaszur, jak zauważyłem, najpierw pobiera treść, a potem tło (albo równocześnie), a badzIEwie najpierw tło, a potem treść. "Postawa" Jaszczura jest logiczna.
- Gość
• Strona 1 z 1