MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Menu podreczne - kopiowanie

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Menu podreczne - kopiowanie

Postautor: tedko » 27 maja 2002, 20:36

Przeglądarka: -

Niedawno zarejestrowalem sie na forum dyskusyjnym i dostalem zwrotnego maila. Chcialem skopiowac z tej wiadomosci moje haslo i wkleic je w pole Hasło w "Zglos błąd". Niestety polecenie Kopiuj w menu podrecznym jest nieaktywne i musialem skorzystac z operacji Edycja-Kopiuj. Ciekawe, ze od tego momentu (uruchomienia Edycja -Kopiuj) Kopiuj w menu podrecznym jest aktywne i dla innych fragmentow tekstu tego listu. W kazdej kolejnej otwartej wiadomosci powtarza sie ten sam problem.
A swoja droga, to i tak nie wszedlem jako uzytkownik w "Zgłoś błąd". Podobno wpisalem zle albo uzytkownika albo haslo, albo cos mi tam wygasło. Czyzby był to błąd na stronie? Obie informacje wpisalem przeciez dobrze.
tedko

Nawigator traktuje mnie jako goscia :-(

Postautor: tedyko » 27 maja 2002, 20:52

Te wiadomosc komponuje w IE, poniewaz Navigator w Mozilli traktuje mnie jako gościa, mimo że jestem zarejestrowanym uzytkownikiem. I w IE i w Nawigatorze skorzystalem z funkcji zapamietywania nazwy uzytkownika i hasla i automatycznego logowania. Po wejsciu na te strone pokazuje mi sie w obu przegladarkach, ze jestem zalogowany jako tedyko. Ale Mozilla jak widac "zapomina" o mnie, kiedy chce cos wyslac na forum, albo logowac sie np w "Zgłoś błąd" :evil:
Mam Mozille 1.0 RC2.
tedyko

Z nami od: 23 maja 2002, 01:31

c. d.

Postautor: tedyko » 27 maja 2002, 20:56

tedko i tedyko (patrz wyzej) to ta sama osoba. Szkoda, ze ten post musze pisac w IE :(
tedyko

Re: Nawigator traktuje mnie jako goscia :-(

Postautor: GmbH » 27 maja 2002, 22:33

tedyko pisze:Te wiadomosc komponuje w IE, poniewaz Navigator w Mozilli traktuje mnie jako gościa, mimo że jestem zarejestrowanym uzytkownikiem. I w IE i w Nawigatorze skorzystalem z funkcji zapamietywania nazwy uzytkownika i hasla i automatycznego logowania. Po wejsciu na te strone pokazuje mi sie w obu przegladarkach, ze jestem zalogowany jako tedyko. Ale Mozilla jak widac "zapomina" o mnie, kiedy chce cos wyslac na forum, albo logowac sie np w "Zgłoś błąd" :evil:
Mam Mozille 1.0 RC2.

Proszę usunąć tymczasowe pliki Mozilli oraz ciasteczka związane z naszym serwisem
GmbH

Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38

Postautor: tedko » 28 maja 2002, 13:45

Przed chwila wyczyscilem Cache i usunalem te ciasteczka i.... nic. Znow jestem gosciem na tej stronie, mimo że sie zalogowałem.
tedko

Postautor: GmbH » 28 maja 2002, 17:43

tedko pisze:Przed chwila wyczyscilem Cache i usunalem te ciasteczka i.... nic. Znow jestem gosciem na tej stronie, mimo że sie zalogowałem.

Może blokujesz nasze ciasteczka? Albo serwer proxy/firewall je blokuje?
GmbH

Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38

Postautor: pbartecki » 28 maja 2002, 23:33

Nie wiem o co chodzi,.. ale pod IE jestes "tedyko" z Mozilli podpisujesz sie "tedko"...

Nie wiem jaką nazwę chcesz mieć,.. na wszelki wypadek zresetowałem Ci hasło i zaraz spróbuje się zalogować. Hasło możesz odzyskać na głównej stronie...
pbartecki

Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31

Postautor: tedyko » 28 maja 2002, 23:34

Teraz jestem Tedko - Tedyko...

Jestem ??

pzdr piotr.

PS. Od wieków nie używałem niczego innego niż Mozilli - tym razem o dziwo też ;))
tedyko

Re: Menu podreczne - kopiowanie

Postautor: pbartecki » 28 maja 2002, 23:38

Zresetuj sobie swoje hasło:
http://mozillapl.org/forum/profile.php? ... ndpassword

i powinieneś się zalogować (pod warunkiem, że rzeczywiście nie blokujesz ciasteczek). Jeśli będą dalej problemy -- wiadomo co zrobić ;))

pozdr piotr.
pbartecki

Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite