Niedawno zarejestrowalem sie na forum dyskusyjnym i dostalem zwrotnego maila. Chcialem skopiowac z tej wiadomosci moje haslo i wkleic je w pole Hasło w "Zglos błąd". Niestety polecenie Kopiuj w menu podrecznym jest nieaktywne i musialem skorzystac z operacji Edycja-Kopiuj. Ciekawe, ze od tego momentu (uruchomienia Edycja -Kopiuj) Kopiuj w menu podrecznym jest aktywne i dla innych fragmentow tekstu tego listu. W kazdej kolejnej otwartej wiadomosci powtarza sie ten sam problem.
A swoja droga, to i tak nie wszedlem jako uzytkownik w "Zgłoś błąd". Podobno wpisalem zle albo uzytkownika albo haslo, albo cos mi tam wygasło. Czyzby był to błąd na stronie? Obie informacje wpisalem przeciez dobrze.
Menu podreczne - kopiowanie
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Nawigator traktuje mnie jako goscia :-(
Przeglądarka: -
Te wiadomosc komponuje w IE, poniewaz Navigator w Mozilli traktuje mnie jako gościa, mimo że jestem zarejestrowanym uzytkownikiem. I w IE i w Nawigatorze skorzystalem z funkcji zapamietywania nazwy uzytkownika i hasla i automatycznego logowania. Po wejsciu na te strone pokazuje mi sie w obu przegladarkach, ze jestem zalogowany jako tedyko. Ale Mozilla jak widac "zapomina" o mnie, kiedy chce cos wyslac na forum, albo logowac sie np w "Zgłoś błąd"
Mam Mozille 1.0 RC2.
Mam Mozille 1.0 RC2.
- tedyko
- Z nami od: 23 maja 2002, 01:31
Re: Nawigator traktuje mnie jako goscia :-(
tedyko pisze:Te wiadomosc komponuje w IE, poniewaz Navigator w Mozilli traktuje mnie jako gościa, mimo że jestem zarejestrowanym uzytkownikiem. I w IE i w Nawigatorze skorzystalem z funkcji zapamietywania nazwy uzytkownika i hasla i automatycznego logowania. Po wejsciu na te strone pokazuje mi sie w obu przegladarkach, ze jestem zalogowany jako tedyko. Ale Mozilla jak widac "zapomina" o mnie, kiedy chce cos wyslac na forum, albo logowac sie np w "Zgłoś błąd"![]()
Mam Mozille 1.0 RC2.
Proszę usunąć tymczasowe pliki Mozilli oraz ciasteczka związane z naszym serwisem
- GmbH
- Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38
Nie wiem o co chodzi,.. ale pod IE jestes "tedyko" z Mozilli podpisujesz sie "tedko"...
Nie wiem jaką nazwę chcesz mieć,.. na wszelki wypadek zresetowałem Ci hasło i zaraz spróbuje się zalogować. Hasło możesz odzyskać na głównej stronie...
Nie wiem jaką nazwę chcesz mieć,.. na wszelki wypadek zresetowałem Ci hasło i zaraz spróbuje się zalogować. Hasło możesz odzyskać na głównej stronie...
- pbartecki
- Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31
Re: Menu podreczne - kopiowanie
Zresetuj sobie swoje hasło:
http://mozillapl.org/forum/profile.php? ... ndpassword
i powinieneś się zalogować (pod warunkiem, że rzeczywiście nie blokujesz ciasteczek). Jeśli będą dalej problemy -- wiadomo co zrobić
)
pozdr piotr.
http://mozillapl.org/forum/profile.php? ... ndpassword
i powinieneś się zalogować (pod warunkiem, że rzeczywiście nie blokujesz ciasteczek). Jeśli będą dalej problemy -- wiadomo co zrobić
pozdr piotr.
- pbartecki
- Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite