Ramki w Nvu
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Ramki w Nvu
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051107 Firefox/1.5
Mam pomysł może by dodać ramki do Nvu? Nie umie pisac w hatml'u, jestem początkujący, więc może dobrze by dać ramki do Nvu?
- Floodnik
Re: Ramki w Nvu
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8) Gecko/20051107 Firefox/1.5
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051107 Firefox/1.5
Nie powiedziałem że nie mam żadnego. Zielony nie jestem. I może sie naucze html'a. Zrobiłem w NVU kilka stron. Przeczytalem [url]kurs html[/url] dla zielonych, więc ja mam mgliste pojęcie, a nie odrazu że nie mam pojęcia
:P:P 
- Floodnik
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.8b4) Gecko/20050910 MultiZilla/1.8.1.0p SeaMonkey/1.0a
napisanie strony która steruje ramkami to kilka linijek htmla - znajdź taką stronę (np.: http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/api/index.html ), przyjżyj jej się jak działa i napisz samemu 
- Adrianer
- Moderator
- Z nami od: 15 maja 2002, 17:37
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de-DE; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7
Sorrki, ale w zalozeniach (vide strona nvu) to on ma zastepowac FrontPage'a, wiec jest (a w zadsadzie ma byc) dla ludzi, ktorzy nie znaja html. Tez uwazam, ze ramki by sie przydaly
A poza tym jak sie tak "przyjzalem", to niektorzy moze i znaja skladnie html, ale maja problemy z polska ortografia...
- Minio
dla kogo NVU
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
NVU to cudowna rzecz! Nie mając pojęcia o HTML zrobiłam sobie stronę! Z czasem oczywiście zaczęłam zaglądać do widoku "Źródło", żeby np. wkleić fragment kodu wygenerowany przez program statystyk na Stat.pl;
ale kiedy zaczynałam, nawet nie wiedziałam co tam jest!! A strona - prosta oczywiście - wyszła! I dała się opublikować!
Wady to on ma, dość często trzeba zamykać i otwierać ponownie, bo "zapomniał" jak się zmienia format czcionki, itp. ale wybaczam mu to, bez niego nie zrobiłabym nic!
Ściągnęłam Pajączka - za trudny, z "Republiki www" na Onet.pl wzięłam Webmajstera - za trudny, tylko NVU mnie ratuje!
ale kiedy zaczynałam, nawet nie wiedziałam co tam jest!! A strona - prosta oczywiście - wyszła! I dała się opublikować!
Wady to on ma, dość często trzeba zamykać i otwierać ponownie, bo "zapomniał" jak się zmienia format czcionki, itp. ale wybaczam mu to, bez niego nie zrobiłabym nic!
Ściągnęłam Pajączka - za trudny, z "Republiki www" na Onet.pl wzięłam Webmajstera - za trudny, tylko NVU mnie ratuje!
- Zielona
• Strona 1 z 1