problem z wysyłaniem poczty
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
problem z wysyłaniem poczty
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.7.12) Gecko/20050915
Witajcie, czy moglibyście doradzić mi co mam zrobić, jeśli przy próbie wysłania maila wyskakuje taka oto wiadomość: nie można otworzyć pliku tymczasowego C:/DOCUME~/MO CIO/USTAWI~1/TEMP/nsmile.html Sprawdz ustawienia katalogu roboczego i ponów próbę. Będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam serdecznie.
- Mońcio
Re: problem z wysyłaniem poczty
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
- piotrek84
- Z nami od: 11 września 2003, 18:48
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.7.12) Gecko/20050915
Rzeczywiście, moja wina, że nie zajrzałam wcześniej do archiwum. Teraz już wiem, że problem tkwi w polskiej literce. Wszystko byłoby pięknie, ale nie potrafię sobie z tym poradzić. W jaki sposób zmienić nazwę użytkownika w documents and settings? E2rd poleca wątek: http://mozillapl.org/forum/post-49033.html#49033 ale moje rozumienie kolejnych kroków postępowania kończy się na punkcie 2 :/ Proszę o wyrozumiałe potraktowanie mojej ignorancji, nieudolności i zieloności w obchodzeniu się z takimi problemami (studiuję filologię polską;) ) i cierpliwość w wytłumaczeniu mi, co robić, za co z góry serdecznie dziękuję.
- Monio
Monio pisze:
Rzeczywiście, moja wina, że nie zajrzałam wcześniej do archiwum. Teraz już wiem, że problem tkwi w polskiej literce. Wszystko byłoby pięknie, ale nie potrafię sobie z tym poradzić. W jaki sposób zmienić nazwę użytkownika w documents and settings? E2rd poleca wątek: http://mozillapl.org/forum/post-49033.html#49033 ale moje rozumienie kolejnych kroków postępowania kończy się na punkcie 2 :/ Proszę o wyrozumiałe potraktowanie mojej ignorancji, nieudolności i zieloności w obchodzeniu się z takimi problemami (studiuję filologię polską;) ) i cierpliwość w wytłumaczeniu mi, co robić, za co z góry serdecznie dziękuję.
Już. Wykasowałam admina adminem, ochrzciłam konto nazwą bez polskich literek i jest dobrze:) ach te polskie robaczki...
- Mońcio
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird