Do konca nie rozumiem o co chodzi Ci w tym stwierdzeniu ale od siebie skomentuje. Po piewsze zla firme wybrales, ktora - trzeba jasno powiezdiec - nie zna sie na prawidlowym robieniu stron. Po drugie jesli chodzi o poprawne dzialanie to zazwyczaj jesli strona zle "widziana" jest przez Mozille to i Opera (tym bardziej) sobie z nia nie radzi (wiec zadko poprawne jest stwierdzenie, przytoczone przez Ciebie "dziala poprawnie w IE i Operze").
Ale tak dokladnie jest w tym przypadku. Nie moge niestety podac linku do tej strony, ale sprawdzalem i strona wyswietla sie poprawnie w IE 6.0 i Operze 7.0 a w Mozilli widac ze sa problemy z tabelkami, tlami w tabelkach itp... Ale to juz problem webmastera, ktory dostal za zadanie dostosowac strone do standardow W3C.
Tutaj sie nie zgodze. Wiem rozmawianie o procentach jest trudne, bo kazdy moze dysponowac roznymi danymi ale widzialem wiele rankingow, ankiet, logow z serwerow i nigdy Mozilla nie miala 0.1 %
Prosze jednak zauwazyc ze ja napisalem o 'strefach biznesowych'. Zgadza sie - uzytkownikow OGOLNIE jest na pewno wiecej niz 0,1% ale uzytkownikow Mozilli, ktorzy sa na stanowiskach kierowniczych, wlascicieli firm itp.. jest z pewnoscia mniej. Niestety nie mam nic na poparcie tych informacji, bo taki ranking jest praktycznie niemozliwy do stworzenia, jednakze wnioskuje to na podstawie informacji dotyczacych oprogramowania w FIRMACH gdzie dominuje jednak Microsoft zdecydowanie.