nie mogę zainstalować brakujących wtyczek
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
nie mogę zainstalować brakujących wtyczek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7
Na stronach www jest inrormacja, że aby wyświetlić całą stronę potrzebne jest zainstalowanie brakujących wtyczek. Instaluję, restartuję i nic z tego nie wychodzi. Co jest nie tak? Urzywanie intwrnetu w takim stanie rzeczy jest bez sensu. Proszę o pomoc.[/code]
- holden1966@wp.pl
Re: nie mogę zainstalować brakujących wtyczek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
holden1966@wp.pl pisze:Na stronach www jest inrormacja, że aby wyświetlić całą stronę potrzebne jest zainstalowanie brakujących wtyczek. Instaluję, restartuję i nic z tego nie wychodzi. Co jest nie tak? Urzywanie intwrnetu w takim stanie rzeczy jest bez sensu. Proszę o pomoc.[/code]
1.Powody - pad serwera Mozilli, może twój Firewall lub lokada ew. ustawienie dostawcy internetu
2.Rozwiązanie - ręczna instalacja
- prawdapunk
- Z nami od: 04 sierpnia 2004, 23:29
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.9.1) Gecko/20090624 Firefox/3.5
Czullo pisze:pewnie jakas blokada, tez mialem takie akcje, ale nie wiem o co chodzi.
Co za blokady wymyślasz?
zakłopotany pisze:a jak zainstalować RĘCZNIE WTYCZKI ?
1. Nie KRZYCZ, bo to w niczym nie pomaga.
2. Jakie wtyczki chcesz zainstalować? Jest ich przynajmniej kilkanaście, napisz o jakie wtyczki chodzi, wówczas szybciej otrzymasz konkretne podpowiedzi.
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.
Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
- Grzegorz
- Moderator
- Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33
• Strona 1 z 1