Nowa wersja IE Tab
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Nowa wersja IE Tab
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Jest problem z nową wersją IE Tab i polską wersją Firefoksa. Otórz w naszej wersji stwierdzam problemy, które nie potwierdzają się w innych wersjach i autorzy rozszerzenia proszą o potwierdzenie występowania tych błędów u innych użytkowników. W związku z tym zwracam się do chętnych przetestowania wersji 1.0.7 rc1, aby pobrali wersję testową z tego adresu i na forum potwierdzili, bądź zaprzeczyli występowanie błędów wskazanych pod powyższym adresem. Jeżeli to możliwe proszę instalować testować rozszerzenie na nowym czystym profilu.
Sprawa bardzo pilna!
Sprawa bardzo pilna!

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
Nowa wersja IE Tab
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Niestety u mnie jest identycznie jak na screenach.
Firefox 1.5
Firefox 1.5
- Calbo
Dzięki za oceny. Bardzo pomogło to w przygotowaniu poprawnej wersji rozszerzenia.
Proszę pobrać nową wersję z tej samej lokalizacji i napisać czy jest wszystko OK. Zmieniłem wygląd okien opcji, wiec jeżeli macie jakies uwagi (negatywne lub pozytywne) to też proszę o podzielenie się nimi.
Proszę pobrać nową wersję z tej samej lokalizacji i napisać czy jest wszystko OK. Zmieniłem wygląd okien opcji, wiec jeżeli macie jakies uwagi (negatywne lub pozytywne) to też proszę o podzielenie się nimi.

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
Nowa wersja IE Tab
Teraz wszystko działa o.k!!!!
- Calbo
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa