Epuls.pl
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Epuls.pl
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
przy skrzynce z wiadomosciami nie dziala poprawnie poniewaz firefox z tego co zauwazylem nie odswieza sie automatycznie co jakis czas a co za tym idzie pozostaje aktywne elementy tej strony i dopiero po odswiezeniu znikaja 
- TsTr
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7.10) Gecko/20050730 Firefox/1.0.6 (MOOX M2)
To fajnie że się popieracie ale wystarczyło przeszukać forum. Jest też jakieś rozszerzenie służące do automatycznego odświeżania... ale nie pamiętam jakie...
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8b5) Gecko/20051006 Firefox/1.4.1
Zastanów się - łatwiej było ci napisać post zamiast zgodnie z moją poradą poszukać na forum?
Zrobiłem 2 podejścia - za pierwszym wpisałem epuls.pl za drugim odświerzanie - za drugim przypadkiem znalazłem odpowiedź
A zerkneliście chociaż do Polskiej Bazy Rozszerzeń.....
Wystarczy w pole szukaj wpisać odświeżanie... ale łatwiej wpisać cały post
Pewnie się pytacie po co to piszę... po to żebyście się w końcu nauczyli korzystać z funkcji SZUKAJ....
Strona epuls nie jest do końca zgodna ze standardami, dlatego nie działa w niej odświerzanie wpisane w kod strony. W związku z tym jedyną szansą jest zastosowanie rozszerzenia do automatycznego odświeżania które jest do znalezienia w
Polskiej Bazie Rozszerzeń
Zrobiłem 2 podejścia - za pierwszym wpisałem epuls.pl za drugim odświerzanie - za drugim przypadkiem znalazłem odpowiedź
A zerkneliście chociaż do Polskiej Bazy Rozszerzeń.....
Wystarczy w pole szukaj wpisać odświeżanie... ale łatwiej wpisać cały post
Pewnie się pytacie po co to piszę... po to żebyście się w końcu nauczyli korzystać z funkcji SZUKAJ....
Strona epuls nie jest do końca zgodna ze standardami, dlatego nie działa w niej odświerzanie wpisane w kod strony. W związku z tym jedyną szansą jest zastosowanie rozszerzenia do automatycznego odświeżania które jest do znalezienia w
Polskiej Bazie Rozszerzeń
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
ja mam pytanie... co zrobic zeby epuls wlaczyl sie calkowicie ? bo chyba jako jedynemu ta strona mi nei chodzi... nie weim od czago to zalezy... z tego co wiem to znajomi wchodza na ta strone bez niczego nawet przez IE a umnie sie nie tlyko takie kwadraciki msa i nie wyswietla mi obrazkow... a akuku.pl chodzijak najwardziej a przeciez to dziala na tej samej zasadzie... moze wie ktos o co biega ?? pomocy pozdro
- Diacon
Re: Epuls.pl
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
Prawda popieram cie :evil:
- {ZIBI}
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.7.7) Gecko/20050414
Ciapek pisze:A ja mam pytanko, na IE można na fotkach małych na epulsie klikać prawym przyciskiem myszy i się fotki powiększają, czy jest jakaś możliwość zrobienia tego samego na Mozilla / Firefox ?
No pewnie Ciapek da rade tylko zainstaluj sobie gest mozesz je pobrac bez problemu... jakby co to 6024636(gg)
- Gość
sciagnij..
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7
to sciagnij nowszą wersje mozilli i bedzie Ci odswiezalo 
- krasnala
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony