Problem z instalacją rozszeżeń pod FF1.5
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Problem z instalacją rozszeżeń pod FF1.5
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Nie mogę zainstalować żadnego rozszeżenia (stare wersje nie działają), ani po skopiowaniu na dysk ani bezpośrednio z mozillapl.org. Wyskakuje mi okienko: "Instalacja oprogramowania....... Zmien opcje". Otwieram te opcje. dodaje mozillapl.org do uprawnionych witryn. Zamykam FF i startuje go od nowa. I nic!!!!!!!! Zupełnie nic się nie zmienia. Wciąż nie moge nic zainstalować!!!!!
Pomóżcie Proszę
Pomóżcie Proszę
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Tzn??? Ja już prubowałem pobrać rozszeżenie na dysk i otwierać go. Ale efekt jest ten sam.
Nie ma żadnego problemu z instalacją rozszeżeń na koncie Administratora. Moje konto też ma uprawnienia administratora ale instalacja rozszeżeń nie działa!!
Nie ma żadnego problemu z instalacją rozszeżeń na koncie Administratora. Moje konto też ma uprawnienia administratora ale instalacja rozszeżeń nie działa!!
- Gość
Problem już został rozwiązany. Mój wczorajszy post nie doszedł na forum. Należało użyć "about:config" i parametr "xpinstall.enabled" ustawić na "true". Domyślnie był "false". A swoją drogą kjiedyś ta opcja była dostępna bespośrednio w opcjach, i było to lepsze rozwiązanie.
Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za odpowiedzi.
- Gość
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa