Problem z media playerem w FireFoxie
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Problem z media playerem w FireFoxie
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Witam!
Mam nastepujacy problem. Zainstalowalem sobie na stronie aplet windows media player w ktorym maja grac mp3. Niestety FF wywala ze brakuje mu jakichs wtyczek i tutaj nasuwa sie moje pytanie czy FF obsluguje aplety WMP*? Czy da sie jakos temu zaradzic? Chcialbym dodac ze strone w IE* otwiera sei normalnie.
*-WMP>Windows Media Player
*-IE>Internet Explorer
Mam nastepujacy problem. Zainstalowalem sobie na stronie aplet windows media player w ktorym maja grac mp3. Niestety FF wywala ze brakuje mu jakichs wtyczek i tutaj nasuwa sie moje pytanie czy FF obsluguje aplety WMP*? Czy da sie jakos temu zaradzic? Chcialbym dodac ze strone w IE* otwiera sei normalnie.
*-WMP>Windows Media Player
*-IE>Internet Explorer
- Riger
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.8) Gecko/20051224 SeaMonkey/1.0b Mnenhy/0.7.3.0
tego się nie robi przez WMP... Jeżeli już coś to się robi object mp3 i tak żeby każdy otwarzacz zintegrowany z każdą przeglądarką mógł to odtworzyć.
Pozatym: bez adresu strony nie jesteśmy w stanie więcej stwierdzić...
Pozatym: bez adresu strony nie jesteśmy w stanie więcej stwierdzić...
- Adrianer
- Moderator
- Z nami od: 15 maja 2002, 17:37
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Sorka! Zapomnialem troszeczke, www.bokdc.xir.pl/muza/graj_muzyczke.htm
BTW. mozesz mi powiedziec jak wstawic object mp3?
BTW. mozesz mi powiedziec jak wstawic object mp3?
- Riger
Sorka tam mialo byc www.NokDc.xir.pl/muza/graj_muzyczke.htm
- Riger
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony