na dole wpisał mi sie taki tekst i nie moge go usunąć
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
na dole wpisał mi sie taki tekst i nie moge go usunąć
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.7.12) Gecko/20050915
Witam mam problem , oczywiście niemoge sie nacieszyć normalna przegladarke Mozilli ale po nieudanej instalacji programu czy nakładki "
FOXYTUNES na dole w przeglądarce podniusł mi się margine i na czerwono pisze tak < key id="foxytunes-main-menu-key" i nie moge tego usunąc
jak można prosić o radę
FOXYTUNES na dole w przeglądarce podniusł mi się margine i na czerwono pisze tak < key id="foxytunes-main-menu-key" i nie moge tego usunąc
jak można prosić o radę
- Mareq
Re: na dole wpisał mi sie taki tekst i nie moge go usunąć
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Czy przed zadaniem pytania postąpiłeś zgodnie ze wskazówkami zawartymi na tym podforum?
http://mozillapl.org/forum/about-11979.html
Wiem, jestem wredny 8)
edit:
Standardowa diagnostyka
FAQ: Czerwone litery
http://mozillapl.org/forum/about-11979.html
Wiem, jestem wredny 8)
edit:
Standardowa diagnostyka
FAQ: Czerwone litery
- piotrek84
- Z nami od: 11 września 2003, 18:48
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Piotrku jesteś wredny i to bardzo bo te 10 przykazan to sa dla ludzi którzy znaja sie na informatyce a tak jak ja z "zielonych beretów" to sie boje cokolwiek ruszać bo juz raz przez tego typu instrukcje musiałam przeinstalować system. Nie dotyczyło to Mozilli. . Czasami Mozilla blokuje mi wyskakujące okienka i wtedy nie ma problemu a czasami nie i wtedy mam większe litery a reklama wchodzi mi na pół ekranu i koniec zabawy. Przełączam sie na IE
- nana
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.11) Gecko/20050728
W kwesti czerwonych liter na dole okna (i w sidebarze) dodam, że często pomaga też przełączenie się na język angielski (Edycja->Preferencje->Wygląd->Języki i Treści i w górnym polu zaznaczamy odpowiedni język), wyłączenie & włączenie Mozilli (już nie powinno być literek) i teraz wracamy do języka polskiego (i ponownie włączamy i wyłączamy M.) - a jeśli to nie pomoże, to trzeba pewnie zrobić to, co jest opisane w FAQ - pokasować stare rozszerzenia, itd.
Pozdrawiam,
Mirek
Pozdrawiam,
Mirek
- Mirek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Slackware GNU/Linux i686; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20060108 SeaMonkey/1.5a
U mnie np pomogło skasowanie pliku chrome z katalogu ./mozilla/default/xxxx.slt/chrome
Oczywiście od nowa trzeba było instalować dodatki i rozszerzenia...
Oczywiście od nowa trzeba było instalować dodatki i rozszerzenia...
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite