MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Wywalanie się Kuriera Poczty przy odp. na emaile w HTML

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Wywalanie się Kuriera Poczty przy odp. na emaile w HTML

Postautor: MarcinN » 02 czerwca 2002, 14:38

Przeglądarka: -

Mam MozillePL 1.0 RC3, ale wydaje mi się, że podobny problem miałem w RC2, a wcześniej chyba nie.
Otóż jak odpowiadam na list wysłany do mnie w HTML (kochany OE), zazwyczaj chce wywalić pierwszych kilka linijek. Robię to w, wydaje się, najnormalniejszy sposób: zaznaczam fragment, naciskam Del i... w tej chwili Mozilla wywala się. Za każdym razem. Gdy odpowiadam na ten list w zwykłym edytorze (a nie HTML), to problemu nie ma.
MarcinN

Re: Wywalanie się Kuriera Poczty przy odp. na emaile w HTML

Postautor: GmbH » 26 czerwca 2002, 22:10

MarcinN pisze:Mam MozillePL 1.0 RC3, ale wydaje mi się, że podobny problem miałem w RC2, a wcześniej chyba nie.
Otóż jak odpowiadam na list wysłany do mnie w HTML (kochany OE), zazwyczaj chce wywalić pierwszych kilka linijek. Robię to w, wydaje się, najnormalniejszy sposób: zaznaczam fragment, naciskam Del i... w tej chwili Mozilla wywala się. Za każdym razem. Gdy odpowiadam na ten list w zwykłym edytorze (a nie HTML), to problemu nie ma.

Czy w nowej wersji Mozilli 1.0 lub 1.1 występuje ten sam błąd?
GmbH

Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38

Re: Wywalanie się Kuriera Poczty przy odp. na emaile w HTML

Postautor: pbartecki » 27 czerwca 2002, 05:05

Miałem taki problem z niektórymi wiadomościami, w których użyte było jakieś niestandardowe kodowanie lub znaki. Kurier Poczty zawsze zawieszał się przy odpowiedzi na taki list.
Ostatnio nic takiego się nie zdarzyło, więc nie mogę dokładnie opisać.
pbartecki

Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite